Infrafűtés Blog

2021-ben is sok új ügyfelünknek hoztuk el az otthon melegét

2021 dec. 29. | Infrafűtés

Az idei év több szempontból is kemény volt, azonban sikeresen átvészeltük és nagyon sok elégedett ügyfelünk lett.

Szokták azt kérdezni, hogy miben egyedi a Jobbfólia és miben nyújtunk akár jobb szolgáltatást, mint a többi konkurens infrafűtéssel foglalkozó cég. Erre nyilvánvalóan lehetne az a válasz, hogy mert a nevünkben is benne van, hogy Jobbfólia, azonban itt a személyes törődést és kimagasló ügyfélkezelést emelném ki. 2021-ben a leginkább ezt emelték ki az ügyfeleink. Ezek a visszajelzések nagyon fontosak számunkra.

A Jobbfólia csapata pl.: ingyenes fűtéstervet készít Önnek, ami elengedhetetlen, hogy ha fűtést szeretne telepíteni otthonába. A legtöbb cég ezt több 10 ezer Ft értékben tudja vállalni.

A Jobbfólia bemutató termében saját kezűleg tapinthatja meg a terméket és választ kaphat az összes felmerülő kérdésre.

Ami viszont kifejezetten kiemelkedő, hogy a telepítést mi 2-3 nap alatt véghez visszük kb.: 200 nm-es ingatlan esetében. A legtöbb vállalat a szegmensben több hetes vagy hónapos határidővel vállalja a munkák kivitelezését. Ez a téli hideg hónapokban kifejezetten hasznos tulajdonságunk.

Ami fontos szempont, hogy hogy létezik egy elégedettségi garanciánk is. Ennél fogva folyamatosan után követjük ügyfeleinket és kezdetektől fogva személyes törődéssel végig kisírjük a folyamaton, hogy minden információt megkapjanak, illetve teljes mértékben elégedettek legyenek a termékkel és a kivitelezéssel is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését abban az esetben a legjobb döntés az, hogy ha befárad bemutatótermünkbe és személyesen is megtekinti a terméket, illetve minden kérdésére választ kaphat infrafűtés tervezőnktől.

 

Pin It on Pinterest