Díjmentes fűtésterv

Minden egyes ügyfelünk számára az általuk megadott alaprajz  és adatok alapján személyre szabott fűtéstervet készítünk, melynek minden egyes pontját az elképzelésük alapján módosítunk, szerkesztünk és mutatunk be azonnal a részükre. Ennek okán minden egyes fűtéstervezetünket személyesen beszélünk át.

Előzetes ajánlathoz a következők szükségesek:

Megrendelő adatai

A megrendelő személyes adatai lehetővé teszik számunkra, hogy egy névre szóló ajánlatot készítsünk Önnek. Az Ön által megadott elérhetőségeken tudunk érdeklődni kérdés esetén, és a megadott e-mail címre juttatjuk el árajánlatunkat.

Épület energetikai besorolása

Minél jobb az épület szigetelése, annál kevesebb %-ban kell lefedni Heatflow fűtőfóliával. Egy “A+”-os vagy passzív ház esetében átlagosan 50 % fedés szükség, ennél rosszabb szigeteléssel rendelkező esetében maximum 70%.

Helyiségek adatai

Ahhoz, hogy ajánlatunkat elkészíthessük, szükségünk van a fűtendő helyiség méreteire, melyeket az új helyiség gomb segítségével adhat meg a kívánt mennyiségben.

Állunk rendelkezésére telefonon is!

Amennyiben munkatársunkkal szeretne konzultálni a fűtőfólia előnyeiről, és a felhasználás lehetőségeiről, keressen bennünket telefonon, a kapcsolat oldalon megtalálható elérhetőségeken.

Jelölje be, ha saját maga szeretné telepíteni, és csak anyagot kíván vásárolni.

Fájlnév:

File size:

Melyik évben tervezi a telepítést?

Melyik hónapban tervezi a telepítést?

Kérjük válassza ki az Ön által igényelt fűtési rendszert.
OPTIMUM fűtési rendszer - Azoknak ajánljuk, akik odafigyelnek a kiadásokra és a költségekre, de mégis fontos számukra a minőség és a garancia.
PRÉMIUM fűtési rendszer - Azoknak ajánljuk akiknek fontos a prémium minőség, mindenből a maximumot, és a legjobb minőséget akarják.

Bárhol, bármikor bármit állíthat a fűtésen. Nem lesz többe probléma ha bekapcsolva hagyja a fűtést, és nem lesz soha többe hideg lakás mire hazaér. Pár gombnyomás, és bármi beállítható.

Ha szeretne napelemet, kérjük jelölje be.

Mennyi a jelenlegi fizetendő havi villanyszámlája?

Írja ide esetleges kéréseit, vagy a helyiségekkel kapcsolatos megjegyzéseit.

Adjon hozzá új helyiséget, és adja meg annak méreteit. Kérjük, a tizedeseket ponttal (.) elválasztva írja! Annyi helyiséget vigyen fel, ahányban szeretné a fűtőfóliát alkalmazni.

1
Share This