Díjmentes fűtésterv

Díjmentes Fűtésterv

Minden egyes ügyfelünk számára az általuk megadott alaprajz és adatok alapján személyre szabott fűtéstervet készítünk, melynek minden egyes pontját az elképzelésük alapján módosítunk, szerkesztünk és mutatunk be azonnal a részükre. Ennek okán minden egyes fűtéstervezetünket személyesen beszélünk át.

Előzetes ajánlathoz a következők szükségesek:

Megrendelő adatai

A megrendelő személyes adatai lehetővé teszik számunkra, hogy egy névre szóló ajánlatot készítsünk Önnek. Az Ön által megadott elérhetőségeken tudunk érdeklődni kérdés esetén, és a megadott e-mail címre juttatjuk el árajánlatunkat.

Épület energetikai besorolása

Minél jobb az épület szigetelése, annál kevesebb %-ban kell lefedni Heatflow fűtőfóliával. Egy “A+”-os vagy passzív ház esetében átlagosan 50 % fedés szükség, ennél rosszabb szigeteléssel rendelkező esetében maximum 70%.

Helyiségek adatai

Ahhoz, hogy ajánlatunkat elkészíthessük, szükségünk van a fűtendő helyiség méreteire, melyeket az új helyiség gomb segítségével adhat meg a kívánt mennyiségben.

Állunk rendelkezésére telefonon is!

Amennyiben munkatársunkkal szeretne konzultálni a fűtőfólia előnyeiről, és a felhasználás lehetőségeiről, keressen bennünket telefonon a +36 70 276 7343 számon, vagy küldjön e-mailt szakértőinknek! Munkatársaink segítenek az ideális csomag kiválasztásában, illetve az ingyenes fűtésterv elkészítésében.

Fájlnév:

File size:

Melyik évben tervezi a telepítést?

Melyik hónapban tervezi a telepítést?

Kérjük válassza ki az Ön által igényelt fűtési rendszert.
OPTIMUM fűtési rendszer - Azoknak ajánljuk, akik odafigyelnek a kiadásokra és a költségekre, de mégis fontos számukra a minőség és a garancia.
PRÉMIUM fűtési rendszer - Azoknak ajánljuk akiknek fontos a prémium minőség, mindenből a maximumot, és a legjobb minőséget akarják.

Bárhol, bármikor bármit állíthat a fűtésen. Nem lesz többe probléma ha bekapcsolva hagyja a fűtést, és nem lesz soha többe hideg lakás mire hazaér. Pár gombnyomás, és bármi beállítható.

Ha szeretne napelemet, kérjük jelölje be.

Mennyi a jelenlegi fizetendő havi villanyszámlája?

Írja ide esetleges kéréseit, vagy a helyiségekkel kapcsolatos megjegyzéseit.

Nem kötelező mező, de meggyorsítja az ajánlatkészítést. Felviheti a fűtendő helyiségeket, így szakértőnk elkészítheti egyedi ajánlatát a megadott adatok alapján.
Adjon hozzá új helyiséget, és adja meg annak méreteit. Kérjük, a tizedeseket ponttal (.) elválasztva írja! Annyi helyiséget vigyen fel, ahányban szeretné a fűtőfóliát alkalmazni.

1

Pin It on Pinterest