Infrafűtés Blog

Hagyományos padlófűtés szemben az Infra padlófűtéssel

Hagyományos padlófűtés szemben az Infra padlófűtéssel

Ha arra gondolunk, hogy padlófűtés akkor a legtöbb ember egy olyan fűtésre gondol, ahol a padló burkolat alatt fűtéscsövek szoros hálózata van melyekből származik majd a padlón keresztül a hő. Ez a hagyományos padlófűtés rendszer.

Azonban van ennél egy már sokkal korszerűbb és ezerszer innovatívabb rendszer, melynek sokkal több előnye van, mint a hagyományos padlófűtésnek.

Fűtés a jövőből, FÉLÁRON!

Fűtés a jövőből, FÉLÁRON!

Ha már Ön is gondolkodott fűtéskorszerűsítésen, esetleg napelemmel felszerelt elektromos infrafűtésen, akkor ez a lehetőség Önnek szól. 2021. januárjában elindult egy otthonfelújítási program, aminek célja a családok támogatása lakásuk vagy házuk felújításának támogatása.
A vissza nem térítendő támogatás összege 3.000.000 Ft, amit utólag fizet ki a Magyar Államkincstár.

Hőszigetelés fontossága

Hőszigetelés fontossága

Talán a meleg nyári napokon nem jut eszünkbe az otthonunk fűtése, illetve a hőszigetelés fontossága, azonban érdemes ezzel a témával tisztában lennünk, hiszen a hőszigetelés nem csak télen, de nyáron is igen fontos és költségcsökkentő tényező lehet.

Padlófűtés kialakulása, története

Padlófűtés kialakulása, története

Az elmúlt években egyre divatosabbá vált a padlófűtés alkalmazása, főként kiegészítő fűtésrendszerként. A padlófűtés rendszerek akkor kezdtek el igazán elterjedni, amikor kifejlesztették a hőálló műanyagcsöveket. Magyarországon az 1980-as évek elején indult igazán...

Új iroda megnyitó!

MEGHÍVÓ
Jöjjön el új irodánk megnyitójára, és élvezze 5%-os extra kedvezményünket!
Részletek

Pin It on Pinterest