Árak

Kalkulátorunk segítségével hozzávetőleges kalkulációt végezhet, hogy mennyibe kerülne a JOBBFÓLIA fűtésrendszer kialakítása az Ön ingatlanában.

Adja meg a fűtendő ingatlan alapterületét, és megtudhatja a hozzávetőleges beruházási költséget. Napelem opció választása esetén megtudhatja a szükséges energia igényt, és annak várható költségeit is. A hőszigetelés opcióinak kiválasztásával tovább tudjuk pontosítani a szükséges fűtésrendszer méretét.

Az online tervező általi értékek tájékoztató jellegűek, nem minősül ajánlattételnek.

Fizethet részletben is!

Hitelkalkulátorunkkal több bank ajánlatából választhat.

Töltse ki, és válasszon pénzintézetet a megfelelő konstrukció kiválasztásához.

Kedvező konstrukció esetén elindíthatja az előbírálatot is.

Varázsoljon igazán "egészséges-meleget" magának a JOBBFÓLIA segítségével!

Díjmentes fűtésterv

Áraink helyszíni munkavégzés esetén

Helyszíni felmérés (megtett km alapján)

Szükség esetén szakembereink kimennek a helyszínre Magyarország területén belül, és egy pontos felmérést követően elkészítik ajánlatunkat az Önök ingatlanjára.

Sürgősségi kivitelezés 80 000 Ft+Áfa

Szükség esetén, a megrendeléstől számítva 3 munkanapon belül elvégezzük a kivitelezést.

Sürgősségi hibajavítás 35 000 Ft+Áfa

Szükég esetén, a hibabejelentést követően 3 munkanapon belüli kiszállás. A szolgáltatási díjon felül a megtett km alapján kiszállási költség kerül számlázásra.

b

Rendszer vizsgálat 30 000 Ft+Áfa

Szükség esetén, tulajdonos váltás, vagy hosszabb ideig használaton kívüli rendszert felülvizsgáljuk, teljesítményt ellenőrzünk, és dokumentációt készítünk ezen eredményekről, melyet átadunk az ingatlan tulajdonosának. A szolgáltatási díjon felül a megtett km alapján kiszállási költség kerül számlázásra.

Z

Bevizsgálás, ismételt beüzemelés 35 000 Ft+Áfa

Garanciális hibán kívüli probléma esetén történő kiszállási díj. A szolgáltatási díjon felül a megtett km alapján kiszállási költség kerül számlázásra.

/

Átépítési beüzemelés 25 000 Ft+Áfa/helyiség

Átépítés, burkolatváltás esetén, bevizsgáljuk, majd ismételten beüzemeljük az Ön fűtési rendszerét, garancia vesztés nélkül. A szolgáltatási díjon felül a megtett km alapján kiszállási költség kerül számlázásra.

g

Termosztát csere 15 000 Ft+Áfa

Garancia időn túli termosztát csere a helyszínen, mely munkadíj akár 3 db termosztát cseréjét is tartalmazza. Ezen felül 5000 Ft/db munkadíj kerül felszámításra.  A szolgáltatási díjon felül a megtett km alapján kiszállási költség kerül számlázásra.

l

Szakvélemény 30 000 Ft+Áfa

Elemi kár esetén, a biztosító számára helyszíni felmérés, és szakvélemény készítés.

Kérdése van? Szakértő kollégánk visszahívja Önt!

Fűtési megoldásaink

Pin It on Pinterest