Infrafűtés Blog

A gázárak emelkedése kontra fűtésszámla

2022 júl. 5. | Infrafűtés

Az elmúlt időszakban kialakult orosz – ukrán helyzet miatt a gázárak kilőttek Magyarországon, mint a rakéta. Év elején, 2022. februárjában az áremelkedést a négyszeresére becsülték. Jelenleg is folyamatosan nő a gáz ára, így, ha nem szeretnénk, hogy rámenjen az ingünk, gatyánk a rezsire, akkor át kellene gondolnunk, hogyan tudjuk megtermelni magunknak a fűtéshez szükséges energiát.

MEGOLDÁST AKAR?

Természetesen a Jobbfólia megfelelő megoldásokat kínál erre a problémára, ugyanis elektromos árammal dolgozik, amely megteremthető önállóan is, házon belül. Ez igényel egy kis beruházást, ellenben nagyon gyorsan megtérül az ára.

Az infrafóliához szükséges energiát a napelem által felfogott napfény adhatja meg nekünk. Az összegyűjtött energia akár annyi is lehet, hogy egy komplett háztartást működésben tud tartani. Csak helyezzen el pár napelemet a tetőre, és máris eltűnik a fent említett anyagi probléma.

Infrafűtés a megoldás

ELDÖNTÖTTE?

Ha már konkrét elgondolása van azzal kapcsolatban, hogy lecserélje a fűtési rendszerét, akkor nézzen körül honlapunkon. Talál egy fűtéstervezőt is (https://jobbfolia.hu/dijmentes-futesterv/), ahol megadhatja, mekkora helyiséget szeretne befóliázni, ezután pedig a rendszer kiszámolja, mennyi napelemre van szükség, hogy fedezze az ehhez szükséges áramellátást.

Biztosan Ön sem szeretne feleslegesen pénzt költeni fűtésszámlára. Az infrafűtési rendszer és a napelem kombinációja igen sok pénzt takaríthat meg Önnek, sőt, ha már a napelemek termelik nekünk áramot, igazán kihasználhatjuk, hogy a lakásunkban több eszközt is ez az energia működtessen. Így igencsak jól jöhetünk ki a rezsiválság teremtette nehéz helyzetből.

Fűtésrendszer csere

Az infrafűtés és a napelemek telepítéséhez keressen minket bizalommal!

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1.
+36 70 276 7343
info@jobbfolia.hu

 

Pin It on Pinterest