Infrafűtés Blog

A gázzal való fűtés is klímaváltozást okoz?

2023 febr. 20. | Infrafűtés

Rengeteg helyen foglalkoznak most a klímaváltozással, sokak aktívan próbálnak tenni ellene, keresik a megoldásokat.

De vajon mi a válasz erre a kérdésre azon kívül, hogy “ma már minden klímaváltozást okoz” – ahogy a barátaim néha viccesen mondják.
A hagyományos fűtés esetén fűtés = gáz elégetése. Az égés egyik mellékterméke a szén-dioxid, és ennek a mennyisége is van hatással a klímaváltozásra.

Eléggé elszomorít sokakat, akik felismerik, mennyire változik a bolygónk, a természeti világa, az időjárás. Láthatóak a változások, sokszor nagyon hirtelen. Svájcban minden második héten tüntetnek ezzel vagy ehhez kapcsolódó témákban. De mit ér a tüntetés, ha senki nem tesz semmit igazán?!

Ön mit tud tenni? Ha már itt van az oldalunkon akkor gondolhatja, hogy mi mivel járulunk hozzá a tudatosabb környezetvédelemhez. Mivel az infra fűtő fóliánál nincs gáz, vagy füst kibocsátás, így BIZTONSÁGBAN tudhatjuk szeretteinket, nem fordulhat elő fulladás, vagy tűzveszély.

Nézzen utána maga is ennek a technológiának. Saját szemével is megtekintheti a terméket, hiszen van egy bemutató termünk. Bármikor eljöhet hozzánk, válaszolunk kérdéseire, láthatja, megfoghatja magát az infra fűtőfóliát. Saját bőrén érezheti a fűtőfólia melegét, ugyanis bemutatótermünkben kizárólag ezzel a beépített fűtőfóliával fűtünk!

Látogasson el hozzánk, hogy kérdéseire választ kaphasson!

 

Pin It on Pinterest