Infrafűtés Blog

A hagyományos fűtési rendszerek karbantartása váratlan és kellemetlen meglepetéseket okozhat

2021 dec. 13. | Infrafűtés

A hagyományos fűtési rendszerek esetében elengedhetetlen a rendszeres minimum éves felülvizsgálat. Mivel a hagyományos gázkazán alapú fűtési megoldások több modulból állnak, így ennél fogva több a hiba lehetőség a tekintetben, hogy elromlanak ezek a modulok. Arról nem is beszélve, hogy egy új fűtési rendszer beüzemelésekor szükség van egy gáz tervre, egy kéményseprői engedélyre és felülvizsgálatra és még folytathatnak, arról nem is beszélve, hogy a felújítási munkálatok sokszor nagyon sok részét érintik az ingatlannak a fűtéscsövek és radiátorok miatt.

Ezzel ellentétben ma már több olyan innovatív technológia is létezik, melyek esetében nem szükségesek a fent taglalt kellemetlenségek átélése.

Az egyik legkedveltebb és leginnovatívabb fűtési technológia az infrafűtési rendszerek. A Jobbfólia infra-fűtőfólia rendszerei akár pár nap alatt telepíthetők és akár közvetlenül a laminált padló alá is elbújtathatók.

Az egyik legfontosabb szempont azonban ezzel a fűtési technológiával az, hogy rendkívül gazdaságos és környezetbarát. Fontos azt is megérteni, hogy ezek a fűtési rendszerekkel sokan azt gondolják, hogy csak kiegészítő fűtésként alkalmazhatóak, ami azonban nem igaz adat, mivel ezek a fűtési rendszerek még jobb hatékonysággal is bírhatnak, mint a hagyományos fűtési rendszerek. Az egyik ilyen kiemelkedő szempont az is, hogy a radiátorok egy adott pontból kezdik el felmelegíteni a lakás különböző pontjait. Ennél fogva nem lesz egyenletes a hőeloszlás ami kellemetlen érzést kelthet.

A Jobbfólia infrafűtési rendszerei helységenként szabályozhatók, illetve egyenletes hőeloszlást biztosítanak.

Érdemes tehát átgondolni, hogy melyik szolgálja jobban az ingatlanunkban az embert.

Amennyiben gondolkozik, hogy fűtési rendszert telepít vagy akár korszerűsít azt javasoljuk, hogy keressen fel minket, hogy készíthessünk Önnek egy ingyenes fűtéstervet, illetve szívesen válaszolunk az összes Önben felmerült kérdésre.

 

Pin It on Pinterest