Infrafűtés Blog

A jobbfólia elégedettségi garanciát vállal

2022 jan. 3. | Infrafűtés

A legtöbb építőiparban tevékenykedő cég esetében egy 2021-es felmérés szerint, akkor volt gond amikor a kivitelezést végző szakamberek a helyszínen dolgoztak az ügyfelek otthonában. Ilyen sok esetben port, koszt hagytak maguk után vagy akár kárt okoztak más berendezésekben. Ezt a felmérést nem az ügyfeleink között mérték fel, ugyanis a Jobbfólia csapata nagyon ügyel arra, hogy teljes mértékben megelégedettek legyen az ügyfelein és tisztaságban és rendezettségben történjen az elvégzendő munka.

A Jobbfólia csapata egy nagyon szigorú, de igazságos kvalifikációs rendszeren keresztül működik. Ez azt jelenti, hogy az átadás előtt egy szakember teljes mértékben leellenőrizi a szakmai, illetve esztétikai kivitelezést is. Illetve a szakembereink munkájáról folyamatosan videó, illetve képi felvétel történik, melyet a központunkba minden telepíti fázis elvégzésével be kell küldenie a telepítő csapat vezetőjének. Ezzel kiküszöbölve azt, hogy a fenti magyarországi felméréshez hasonló negatív tapasztalat alakuljon ki.

Emellett a kivitelezést végző szakembereink részletes tájékoztatót tartanak az ügyfeleink számára, hogy a fűtési rendszert a legnagyobb szakértelemmel tudják kezelni és annak minden funkcióját kihasználni. Fontos szempont, hogy a telepítés befejeztével telepítő csapatunk vezetője pontos instrukciókkal látja el ügyfeleinket.

Elégedettségi garanciát vállalunk az összes telepítésünkre és minden esetben az ügyfélszolgálatunkkal fel tudja venni a kapcsolatot, amikor kérdése merülne fel, legyen az a fűtésterv elkészítése vagy akár a telepítés bármelyik fázisa.

 

Pin It on Pinterest