Infrafűtés Blog

A jobbfólia fenntartási költsége

2023 jún. 19. | Infrafűtés, Telepítés

Legtöbben szeretnek pontos számításokat tenni bármilyen beruházásnál. Ezzel teljesen tudunk azonosulni, hiszen mi is annak vagyunk a híve, hogy mindent pontosan megtervezzünk. Nézzük meg, hogy milyen fenntartási költségei lehetnek az infra-fűtőfóliának.

Mivel nincsen szükség éves kéményseprésre a jobbfóliához, így ezt nem számolhatjuk költségnek. Ugyanígy nincsen éves karbantartási vagy tisztítási díja sem, mivel ez nem szükséges, szemben a hagyományos fűtő rendszerekkel.

Utolsó sorban, annak köszönhetően, hogy nincsenek mozgó, kopó alkatrészei ennek a technológiának, meghibásodni sem tud. Egyedül akkor, ha valamilyen oknál fogva átfúrnák, legfőképpen fali telepítésnél, de ez is könnyen orvosolható lenne.

A gyártó azonban arra kéri a felhasználókat, hogy 20-30 évente a villamos hálózatot, vezetékeket, amik táplálják a fűtést, korszerűsítsék vagy cseréljék ki. Ez azonban amúgy sem árt egy ingatlan életében, 20-30 évente cserélni őket.

Ezek lennének tehát a fenntartási költségei az infra-fűtőfóliának.

Ha bármilyen kérdése lenne, keressen bátran bennünket telefonon: +36 70 276 7343 vagy személyesen a bemutatótermünkben: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1.

 

Pin It on Pinterest