Infrafűtés Blog

A Jobbfólia infrafűtési rendszer telepítése

2021 szept. 20. | Infrafűtés

Ki ne szeretné a felújítási munkákat gyorsan lezárni, hiszen senki nem szereti ha kellemetlen por száll a lakásban a munkálatok miatt, vagy a kivitelezők hetekig ott sürügnek-forognak az otthonában.

A Jobbfólia csapata híresen gyorsan végzi el kivitelezési munkálatait, ami egy 100 négyzetméteres lakás esetén csak 1-2 napot jelent.

Azonban a gyorsaságot ne keverjük össze az alacsony minőséggel. A kivitelezőink egy 4 oldalas ellenőrző listán haladnak végig minden telepítés során, amikor is leellenőriznek és biztosítanak minden szükséges előfeltételt, amely a garantáltan meleg otthonhoz szükséges.

Az ellenőrzés kitér a fogadóaljzatok biztosítására, a megfelelő hőszigetelésre, a fűtőfólia szakszerű lehelyezésére, és olyan dolgok is szerepelnek benne, mint a kivitelezés helyszínének portalanítása, éles tárgyak eltávolítása, vagy padlófűtés esetén a padló szárazságának biztosítása.

A fűtés telepítése során a kivitelezők nem csak a biztonságra, de a hosszú távú zavartalan működés alappilléreire is nagy hangsúlyt fektetnek, ugyanis az elektromos hálózat megfelelő minőségének ellenőrzése is helyet kapott a listában.

Természetesen nem marad ki a termosztát felhelyezés sem, ami biztosítja azt, hogy a fűtés egyedileg szabályozható legyen minden helyiségben.

Összefoglalva elmondható, hogy a Jobb fólia csapata a fűtésterv megalkotásától a kivitelezés befejezéséig professzionális hozzáállást tanúsít, annak érdekében, hogy a meleg otthon minden ügyfelének elérhetővé váljon.

Kérje ingyenes fűtéstervét a fűtéstervező oldalunkon!

 

Pin It on Pinterest