Infrafűtés Blog

A tél már megérkezett, de még nem késő fűtést korszerűsíteni.

2021 nov. 15. | Infrafűtés

November van, és már itt van a hideg idő, de még nem késő a fűtés korszerűsítése. A legtöbben tavasszal vagy ősszel kezdenek neki a munkafolyamatoknak, mert attól tartanak, hogy a felújítás hosszú ideig eltart és a munkálatok alatt fűtés nélkül maradnak, ami a mínuszokban eléggé kellemetlen lehet.

Ez egy általánosan használt fűtési megoldásnál igaz lehet főleg, ha a munkálatok elejét is belevesszük. Gondoljon csak bele, hogy például egy gázfűtés esetében sok százezer forintért fűtéstervet kell csináltatni, engedélyeket kell intézni, le kell szereltetni a gázórát, majd a munkálatok végeztével újra felszereltetni, és akkor még nem is beszéltünk a munkálatok tényleges folyamatáról. A teljes folyamat akár hónapokig is eltarthat.

Ezzel szemben a jobbfólia infrafűtés esetében nem szükségesek engedélyek, ingyenesen biztosítjuk az Ön számára a teljes fűtés terv elkészítését és a kivitelezéssel egy 100nm-es ingatlan esetében is 1-2 nap alatt végezni tudunk.

Tehát, ha Ön is fűtéskorszerűsítésben gondolkodik érdemes most felkeresnie a Jobbfólia csapatát, hogy még a kedvezményes idei áron szerezze be a szolgáltatásunkat.

Keresse fel infrafűtés szakértőnket, aki minden kérdésére készségesen válaszol.

 

Pin It on Pinterest