Infrafűtés Blog

A tökéletes tervezés

2022 febr. 2. | Infrafűtés, Telepítés

Néhány héttel ezelőtt egy szarvasi megrendelésünk érkezett. Az ügyfelünk a tökéletességre törekszik, mondhatjuk, hogy maximalista. Talán éppen emiatt nagyon örült, amikor tudattuk vele, hogy a fűtés kivitelezése előtt egy pontos fűtéstervet készítünk a számára, hogy a 130 négyzetméteres ingatlana minden szegletében tökéletes hőmérséklet legyen.

Nagy öröm volt neki dolgozni, mivel az általunk küldött előkészítési ellenőrzőlistát hiánytalanul elvégezte, így a kivitelezőink néhány óra alatt végeztek is a fűtése telepítésével.

Az ügyfelünk annyira elégedett volt a munkánk minőségével és a gyors munkával, hogy az összes munkatársunkat, még a minőség ellenőrző kollégát is szívélyesen marasztalta egy fimon gulyásra.

Ügyfelünk ezt mondta el nekünk, miután befejeztük a munkálatokat: „A jobbfólia csapata rendkívül gyorsan végezte el a munkát. Annak különösen örültem, hogy a munkások elpakoltak és kitakarítottak maguk után, így a következő csapat azonnal és késlekedés nélkül hozzá tudott látni a feladatokhoz.

Minden kérdésemre válaszoltak, megmutatták a hőszabályozó használatát és eközben mindig kedvesek voltak velem.”

Amennyiben Ön is fűtést szeretne korszerűsíteni keressen minket bizalommal!

Pin It on Pinterest