Infrafűtés Blog

Az infrafűtés szervezetre gyakorolt hatása

2021 okt. 6. | Infrafűtés

Nagyon sok tévhit és „mítosz” kering a témában, azonban most lerántjuk ezekről a leplet.

Az infrafűtés teljes mértékben úgy működik, mint az infraszauna vagy az infra terápiáknál használt gyógyászati eszköz. A fűtés nem egy gyógyításra használatos dolog, azonban rendkívüli módon sok jó és hasznos hatása van az emberi szervezetre.

Mivel az infrasugarak melegítik fel a testet és a tárgyat, így ennél fogva az emberi szervezetbe is bejutnak az infrasugarak.

Egyik legfontosabb jótékony hatása a méregtelenítés. Ez leginkább a nehézfémeket és e féle lerakódott méreganyagokat érinti, ami felhalmozódhatott az emberi szervezetben az évek során. Az infrasugarak ezeket a lerakódott méreganyagokat feloldják és az anyagcserének a segítségével eltávozik a szervezetből a salakanyag, a nehézfémekkel egyetemben. Ennélfogva a szervezetre gyakorolt hatása nemcsak, hogy nem káros, hanem kifejezetten jótékony hatásúnak mondható, ami segíti a jó közérzet elérését és az egészséges szervezetet.

Az infrasugarak szervezetbe jutása továbbá az anyagcserét és a sejtek közötti kommunikációt is nagyban elősegítik, ami megint csak jótékony hatással bír az emberi szervezetre.
Végkonklúzióként tehát elmondhatjuk, hogy a Jobbfólia infrafűtései igazoltan az emberi szervezetre jótékony hatással bírnak és még az otthon melegét is biztosítják, arról nem is beszélve, hogy ezt rendkívüli módon költséghatékonyan és környezetbarát módon.

Abban az esetben, hogy ha felkeltette az érdeklődését a technológia vagy szeretne kérni egy konkrét ajánlatot akkor keressen fel minket és mi elkészítünk Önnek egy ingyenes fűtéstervet személyre szabottan az Ön otthonára vonatkoztatva. Egy ilyen fűtéstervet sokszor több tíz ezer Ft-ért készítenek el cégek, mivel sok szempont van, amit figyelembe kell venni egy ilyen fűtésterv elkészítésénél. Mi azonban elkészítjük ezt most Önnek ingyenesen, így Ön a legszemélyre szabottabb, legpontosabb információkat fogja megkapni a leendő fűtésével kapcsolatban.

 

Pin It on Pinterest