Infrafűtés Blog

Az új hitel programunk

2023 febr. 27. | Infrafűtés, Telepítés

Rengeteg ügyfelünk van és mind elégedettek. Mindig jó érzéssel tölt el minket, amikor kapjuk a visszajelzéseket, hogy mennyire élvezik az infra fűtőfólia melegét és nem kell attól tartaniuk, hogy egyszer csak beszabályozzák és elzárják a fűtésüket.

Sokan szeretnék bevezetni otthonukba az infra fűtőfóliát azonban fejtörést okozott nekik az, hogy ne csak hónapok múlva, hanem azonnal meg is tudják tenni.

Mivel szerettük volna, hogy minél többen megszabaduljanak ettől a tehertől, ezért sok tervezést és tárgyalást magunk mögött tudva, örömmel jelentjük be, hogy mostantól áruhitel igénybevételével is hozzájuthatnak az infra fűtő fóliához nálunk!

Ez azt jelenti, hogy az oldalunkon létrehoztunk egy kalkulátort az önök számára, ahol megtekinthetik, melyik ajánlat éri meg önöknek és, hogy nézne ki hónapokra lebontva. Így szinte azonnal kivitelezhetővé válik a fűtófólia beépítése.

Ha felkeltette az érdeklődését itt meg is tudja nézni egyből a hitel kalkuláturunkat: https://jobbfolia.hu/arak/

Ha további kérdése van, nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba és mindenben segítünk, amiben csak tudunk!

Azt javasoljuk, hogy győződjön meg saját maga az infrafűtés hatásairól és arról, hogy pontosan mit érdemes tudni róla. A Jobbfólia bemutatóteremben kipróbálhatja személyesen akár az infra fűtőfólia működését és ingyenesen készítünk Önnek egy fűtéstervet is.

 

Pin It on Pinterest