Infrafűtés Blog

Biztonságos fűtési rendszer

2023 aug. 28. | Infrafűtés, Telepítés

Van olyan, ami nem biztonságos? Sok a hiedelem, de azért a mai fűtések szerencsére úgy vannak megtervezve, hogy ne okozzanak nagy problémákat.

Persze sajnos fent áll a lehetőség annak, ha valaki nem tartja karban vagy figyelmetlen és nem veszi észre a hibásodás jeleit, hogy gáz vagy füst bocsát ki. Ennek pedig tűzveszély, fulladás lehet a következménye.

Sajnos voltunk már tanúja ilyen eseteknek.

Ám az infra-fűtőfólia biztonságosabb mind a szerkezete, mind a kiépítés módja miatt is. Az előbb említett veszélyek nem állnak fenn. Bár sokan kiegészítő fűtésként tekintenek rá, sőt annak használják, amivel semmi gond nincs, mégis teljes fűtésként is funkcionál. Kis- és nagyterek fűtésénél is tökéletesen helytáll.

Ügyfeleink például ezt mondták az infra-fűtőfóliáról:

“Komoly családi dilemma volt a megfelelő fűtési mód kiválasztása, és nem kis izgalom, hogy jól döntöttünk-e. Mára felkerült minden helyiségben a mennyezetfűtés, a termosztát működését még tanulom, de kipróbáltuk, és végre „hátra dőlhetünk”, hogy valóban jól döntöttünk. Köszi srácok, és Adrienn!”

Bármikor szívesen látjuk egy személyes tanácsadásra, annak érdekében, hogy minden információt megkaphasson arról, vajon önnek való-e az infra-fűtőfólia.

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1.

 

Pin It on Pinterest