Infrafűtés Blog

Cirkó VS Infrafűtés

2023 jan. 16. | Infrafűtés, Telepítés

Eddig mi volt, vagy melyik fűtési forma volt a legelterjedtebb?

Magyarországon igazából a legelterjedtebb eddig a gázfűtés volt, amit leginkább preferáltak az emberek. Azt mondanám, hogy ha egy mód és lehetőség van rá, akkor próbáljuk meg egyre inkább mellőzni. A gázfűtés nem gazdaságos és terheli a környezetet.

A kormány is abba az irányba megy, hogy lehetőség szerint 2030-ra szeretnék, hogy ha az elektromos áramnak a 90 százaléka már megújuló energiából lenne előállítva, és nem terhelnénk ezzel a környezetünket. Az elektromos fűtések, azon belül az infrafűtések, jó hatással vannak az emberi szervezetre. A kibocsátott infravörös hullámok és anionok elnyomják a kellemetlen szagokat, megakadályozzák a baktériumok elterjedését és köztudottan serkentik a szervezet anyagcseréjét. Nem véletlenül használják az infra technológiát az orvostudományban is. Infra szauna, infra lámpa… stb.

Élettartama gyakorlatilag korlátlan, vezérlése termosztáttal történik, és akár okos rendszerrel is vezérelhető.

Rengeteg családi ház épült úgy, hogy gáz, cirkó fűtés van, kombinálva a padlófűtéssel. Ők mihez kezdjenek? Nyilván az ember nem feltétlenül szeretné szétveretni az egészet.

Először a lakásnak az energetikai besorolását próbáljuk meg javítani. Utána érdemes elkezdeni gondolkodni abban, hogy ne egy kazánt cseréljünk, hanem korszerűsítsük a fűtésünket.

Kérje segítségünket telefonon (+36 70 276 7343) vagy töltse ki a díjmentes fűtéstervezőt!

jobbfolia.hu | Fűtés a jövőből – Az eredeti

 

Pin It on Pinterest