Infrafűtés Blog

Drága és nem hatékony vagy olcsó és még hatékony is?

2021 aug. 23. | Infrafűtés

A dolgokat illetően az szokott lenni, hogy hatékony de drága vagy olcsó de nem hatékony. Ahogy azonban a technológia fejlődik egyre inkább azt akarjuk elérni, hogy olcsó legyen és hatékony is. De hogyan jön ez most ide a fűtésrendszerekhez?

Összeszedtük azokat a szakmai tényezőket melyek összehasonlítást nyújtanak az infrafűtés és a hagyományos kazán alapú fűtésekről.

Kazán alapú fűtés rendszerek

 1. Gázkazán megvásárlása (rengeteg féle kazán létezik és az olcsóbb kazánok 1-2 évnél tovább nem bírják. A jobb minőségű kazánok esetében azonban a karbantartás költsége illetve önmagában a kazán készülék ára annyira borsós, hogy sokan nem tudják megfizetni.
 2. Egy gázkazán átszerelése vagy beszerelése esetén szükség van egy komplett gáztervre amit csak egy szakértő készíthet el. Ezeket a gázterveket akár több száz ezer Ft értékben készítik el és kötelező az elkészíttetésük.
 3. Kémény bélés kivitelezése. Ez megint csak egy nem olcsó mulatság és még komolyabb építkezési beavatkozást is igényel, arról nem is beszélve, hogy az elkészülését követően kötelező hitelesíteni azt, hogy megfelel a szabványoknak, ebből adódóan a kivitelezést is drágán dolgozó szakemberre érdemes bízni.
 4. A gázszámlák nagyon eltudnak szállni a téli hónapokban arról nem is beszélve, hogy sokszor nagyon pazarló módon fűtenek ezek a fűtési rendszerek és változó hőmérséklet tapasztalható a lakás különböző pontjain.
 5. A gázkazán alapú fűtések egyáltalán nem környezetkímélőek, sőt környezetszennyezőek.

Nézzük most azonban a megoldást.

Jobbfólia infrafűtés technológia

 1. A Jobbfólia infrafűtési technológiájának a telepítése konkrétan pár napos folyamat és nem igényel nagyobb beavatkozást, mivel egy nagyon vékony speciális fóliáról van szó ami elbújtatható akár a laminált padló alá is.
 2. Nem igényel semmilyen további járulékos rendszer beszerelését csak és kizárólag elektromos hálózati hozzáérést az épületben.
 3. Egyenletes hőmérsékletet biztosít a lakóépületben, illetve egységenként szabályozható a hőmérséklet.
 4. Rendkívül gazdaságos. A villanyszámla nem haladja meg az átlagos költségeket és nem használ fel sok áramot az üzemeltetése még a hideg napokon sem.
 5. Környezetkímélő. Nincs károsanyag kibocsátása és még a szervezetre is jótékony hatással vannak a fűtési rendszer által kibocstott infrasugarakBÓNUSZ:
 6. Amennyiben napelemmel egyetemben van telepítve akkor konkrétan az állami támogatásnak köszönhetően a kivitelezés akár teljesen ingyenes is tud lenni ami önmagáért beszél!

Kérje szakértőnk segítségét a választáshoz, illetve vegye igénybe az ingyenes fűtésterv szolgáltatásunkat. A legtöbb cég ezt több tízezer Ft-ért készíti el, mi azonban ezt ingyenesen megcsináljuk Önnek.

 

Pin It on Pinterest