Infrafűtés Blog

Elrejtenéd a csúnya Radiátorokat? A jobbfólia teljesen láthatatlan

2022 szept. 12. | Infrafűtés

A fűtőfilm nem új találmány a piacon, de a harmadik generációs változata a korábbi típusok hibáiból tanulva már jóval többet tud, erről árulkodik a jobbfólia elnevezés is.

Édes teher, persze, de amikor nem férnek el a bútoraink, akkor komoly kellemetlenséget jelenthet, hogy semerre sem mozdítható a fűtésünk, nekünk kell alkalmazkodni hozzá, ha akarjuk, ha nem.

De persze vannak olyan rendszerek, amelyek használata mellett nem kell azzal számolni, hogy majd szekrény belelóg, a tévé nem fordulhat balra, nehogy kitakarja a radiátort, stb. A fűtőfilm például olyan megoldást kínál, amivel akár a mennyezetünkben futhat a fűtés, ezzel teljesen felszámolva az előbbi problémakört. Jól hangzik, nem igaz?!

Láthatatlan, mégis fűt

Láthatatlan, mégis fűt

A harmadik generációs fűtőfólia minden olyan korábbi problémát kiküszöböl, amik a fűtőfilmeknél felmerültek.

Az esetleges zárlat, elégtelen működés, kisülés mind nem fenyegetnek ennél a rendszernél, ami hosszú évtizedekig működik majd karbantartás és ellenőrzés nélkül. Nem kell attól tartanunk, hogy hideg foltok maradnak, hogy esetleg nem lenne biztonságos a fűtésünk, az önszabályozós rendszer minden ilyen jellegű probléma kialakulását meggátolja.
Az emberi szervezet számára kedvező hullámhosszon dolgozik a fűtőfólia, modern és gazdaságos, biológiailag optimális fűtéssé téve ezt az árammal működtetett fűtést.

Vajon ez káros a szervezetünkre?

A fűtőfólia modern, korszerű választás, ami az emberi szervezetre jótékony hatású infravörös sugarakkal működik. A levegő helyett a testet melegíti fel, azaz nagyon hatékonyan és gyorsan dolgozik, alacsonyabb hőfokon is kellemes meleget érzünk, hiszen a hőérzet az esetében eltérő a megszokottaktól. A fűtőfilm könnyen és egyszerűen szabályozható az intelligens termosztát segítségével, ezzel teljesen a saját ritmusunk szerint variálhatjuk a működését.

Emellett a fűtőfilm antibakteriális hatású, padlófűtés formájában az esetében nincs szállópor, ráadásul javítja a levegő minőségét is, miközben a falakat szárítva megszünteti a penészgombát, vagy annak kialakulásának veszélyét. A fűtőfólia segítségével akár télen is biztosíthatjuk a növényeink számára a megfelelő hőmérsékletet, és ha attól tartunk, mindez vagyonokba kerül, számoljunk a napelem használatával, amivel a költségeinket nullára redukálhatjuk.

Modern fűtőfilm

Napelemmel

Előbbiek mellett érdemes a napelemek használatát is megemlíteni, hiszen korábban nem volt jellemző a használatuk, mára viszont jóval elterjedtebb, ismertebb rendszerről van szó. A napelemek jelentősége abban áll, hogy amennyiben ezek használatával üzemeltetjük a fűtésünket, a kiadásainkat egészen nullára csökkenthetjük, valamit a szolgáltatóktól sem függünk.

Infrafűtés napelemmel
Ez a láthatatlan rendszer tehát nem kerül vagyonokba sem használatakor, sem a telepítéskor.

Korszerűsítés mindig is fontos volt és azért vagyunk, hogy segítsünk gazdaságosabban fűteni!

Úgy gondolja, megéri beépíteni az Infrafólia rendszert? Forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 70 276 7343
info@jobbfolia.hu

Pin It on Pinterest