Infrafűtés Blog

Fűtés felújítás a legkedvezőbb feltételek mellett

2021 dec. 6. | Infrafűtés

A legtöbben nem szeretik a felújítási munkálatokkal együtt járó nem komfortos környezetet. Sok a piszok, elhúzódnak a munkafolyamatok, átjáróházzá alakult lakás és még folytathatnánk.

A hagyományos fűtési rendszerek esetében a legtöbbször hozzá kell nyúlni a kémény béléshez illetve a gázkazán beépítési is sok átalakítási munkálattal járhat. Ez nem csak hogy sok pénzt emészthet fel, de nagyon sok időbe is telhet.

A Jobbfólia infrafűtési rendszerét akár pár nap alatt telepíteni lehet. Az infrafűtési rendszer annyira vékony, hogy akár a laminált padló alá is könnyedén telepíthető. Nem jár különösebb vagy nagyobb átalakítási munkafolyamatokkal, ennélfogva a kivitelezési költségek is nagyban kedvezőbbek a hagyományos fűtési rendszerekhez képest.

Az sem elhanyagolandó szempont, hogy a Jobbfólia infrafűtési rendszerei energiatakarékosak rendszerek, ennél fogva nincs kihatással a pénztárcájára az egyre inkább dráguló gáz árak, melyek nagyban meg tudják terhelni a család pénztárcáját a téli hónapokban.
Amennyiben napelemmel együtt telepíti a fűtési rendszerét abban az esetben akár teljesen rezsimentes is lehet otthona, arról nem is beszélve, hogy a fűtési rendszer melyet használ kifejezetten környezetbarát.

Leendő ügyfeleinknek mindig azt javasoljuk, hogy jöjjenek el bemutatótermünkbe, ahol személyesen megtekinthetik az innovatív fűtési megoldásokat és feltehetik a kérdéseiket az infrafűtés szakértőnknek. Kaphatnak egy teljesen ingyenes fűtéstervet is, melyet az otthonukra szabtak.

Foglalja le időpontját személyes konzultációra infrafűtés szakértőnknél. Vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén.

 

Pin It on Pinterest