Infrafűtés Blog

Ha a jövőben nagyobb gondok lépnének fel akkor a fűtéssel mit tudunk kezdeni?

2022 okt. 26. | Infrafűtés

Az nem opció, hogy nem lesz gáz, maximum annyi, hogy drágább lesz mert sajnos a piaci érték folyamatosan emelkedik. Ha a gáz energia ára emelkedik, értelemszerűen egyre inkább már azt mondhatjuk, hogy az elektromos árammal való fűtés, hogyha egy jó technológiát fogunk akkor költséghatékonyabb tud lenni. Beruházásnak is alkalmas és ha a környezetünk védelmére gondolunk akkor a legmegbízhatóbb főleg, ha napelemmel összekapcsoljuk. Onnantól akár 0 forintra is kihozható a költség! A gázhoz képest 60%-os árral lehet a beruházást megcsinálni.

Kérhető erre támogatás?

IGEN! 3-6 millió támogatás, amiból 6 millióból 3 milliót visszafinanszíroznak, ebből nagyon simán.

Mi az, amit e Jobbfólia a beszerelést is könnyebbé, gyorsabbá teszi?

Régen abban nőttönk fel, hogy hetekig vagy akár hónapikig is elnyújt egy adott felújítás szétverik a lakásunkat és akkor menjünk oda, ahova akarunk. A fűtőfóliáról azt kell tudni, hogy teljes központú fűtésnek számít, akár padló, fal és mennyezet fűtésként is működhet. A fűtés betelepítés egy megfelelő előkészülettel indul, ami annyit takar, hogy a villámosházat kell előkészíteni a megfelelő módon. Egy 100 négyzetméretes házat körülbelül 2 napig csinálunk, a fűtés telepítés 1 nap. Jobb ez inkább letudni, mint az utolsó pillanatban, mert akkor még kellemes az idő, ellehet menni addig nyaralni vagy akár a kertbe kiülni.

Hogyan képzeljük el ezt a fűtőfóliát?

Ez egy 0,38 mm-es vékony/vastag fólia. Újrahasznosított műanyagból készült fűtőfólia, nagyon hosszú tekercsben egy 0,5 méter hosszú fóliák és legfőképpen a padlóra szoktuk letenni őket. Erre kerül még rá akár egy laminált padló.
Ez egy infra technológia olyan, mint egy infra szauna, nem érezzük, amikor belépünk, hogy meleg van, de amikor ott vagyunk pár percig eléggé erezzük, hogy rettentő a hő. A testet és a tárgyak melegít, előbb mi érezzük a hőt aztán mi adjuk le a meleget a helységnek. Nincs olyan, hogy felfele száll a meleg levegő, nincs különbség a fenti és lenti levegő között. Ha a falra tesszük az infrafóliát és egy bútort elé teszünk, akkor a bútor gátolni fogja a hőleadást, azaz elveszi.

Mennyi ideig bírja az infrafólia?

Dél-Korea készíti ezt a technológiát kizárólagosan csak ők azok, akik jó minőségben gyártják le ezeket. Az eddigi tapasztalatok alapján 15-20 évig is kibírja az infrafólia.

Fél, hogy nem lesz meleg telük ebben az évben? Keressen fel minket, mi segítünk önnek megoldani ezt a problémát! +36 70 276 7343 – on bármikor elér bennünket!

 

Pin It on Pinterest