Infrafűtés Blog

Ha infrafűtés akkor infrafűtő fólia vagy infrafűtőfilm a megbízhatóbb?

2023 jan. 9. | Infrafűtés

Lényegében az infrafűtő film és az infrafűtő fólia között nincs gyakorlati különbség, csupán a gyártók vagy forgalmazók szokták másképp megjelölni a termékeiket. Az infrafűtő fólia és az infrafűtő film között semmi különbség nincs. Azonban sokan nem tudják, hogy több fajta területen is fel lehet használni. A Jobbfólia infarfűtő fóliákat fel lehet használni padlófűtésként vagy mennyezet fűtésként, de még falfűtésként is.

A Jobbfólia infrafűtő fóliák működési elvük miatt nem a levegőt melegítik fel, hanem a testeket és a tárgyakat melyek aztán leadják a saját hőjüket a környezetük számára, így kiegyenlített lesz a lakásban a hőmérséklet és nem lesz olyan kellemetlen érzése az embernek, hogy a lábnál nagyon meleg vagy pont hideg van a fejünknél pedig nagyon meleg vagy pont hogy hideg van. Ez nagyon kellemetlen tud lenni és a hagyományos fűtési technológiák esetében ez gyakran előfordul.

Nézze meg Ön is a Jobbfólia bemutató teremben saját szemével, hogyan működik az infrafűtő fólia és kérjen tőlünk ingyenes fűtéstervet.

 

Pin It on Pinterest