Infrafűtés Blog

Hagyományos padlófűtés szemben az Infra padlófűtéssel

2021 júl. 26. | Infrafűtés

Ha arra gondolunk, hogy padlófűtés akkor a legtöbb ember egy olyan fűtésre gondol, ahol a padló burkolat alatt fűtéscsövek szoros hálózata van melyekből származik majd a padlón keresztül a hő. Ez a hagyományos padlófűtés rendszer.

Azonban van ennél egy már sokkal korszerűbb és ezerszer innovatívabb rendszer, melynek sokkal több előnye van, mint a hagyományos padlófűtésnek.

 1. Telepítési gyorsaság
  Ez tehát azt az időt foglalja magában, hogy milyen gyorsan lehet az adott fűtési technológiát telepíteni, beépíteni otthonába. A helyzet az, hogy a hagyományosfűtések esetén több hétig is eltarthat a beépítés arról nem is beszélve, hogy nagyon szorosan együtt kell működnie a fűtést telepítő csapatnak az építkezés többi résztvevőjével, ami sokszor meglehetősen nem kedvező eredményeket produkál. A hagyományos padlófűtés esetén több hét is lehet a beépítés.
  A Jobbfólia infrafűtés technológiáját és rendszerét 1-3 nap alatt képesek vagyunk telepíteni a padlóburkolat alá különösebb kockázat és kényelmetlenség nélkül ellentétben a hagyományos fűtési rendszerekkel.
 2. Üzemeltetési költség
  A hagyományos padlófűtési technológia választásakor a téli hideg hónapok alatt találkozhatunk a nagyon drága fűtésszámlával ami senkinek sem előnyös.
  A Jobbfólia infrafűtés esetében azonban a hagyományos fűtésekhez képest megközelítőleg 60-80 %-al lesz olcsóbb a fenntartás. Ez nagyon fontos szempont lehet a nagyobb ingatlanok esetében, de ekkora költség eltérés sehol sem elhanyagolandó tényező.
 3. Jótékony hatás
  Végül de nem utolsó sorban, konkrétan semmiféle jótékony hatása nincs a hagyományos padlófűtés rendszereknek az emberi szervezetre nézve. Bár az emberek többsége nem az egészségmegőrzés miatt telepít, mégis a Jobbfólia infrafűtés technológia rendszere rengeteg jótékony hatással bír az emberi szervezetre, ami nem elhanyagolandó.

A fentiekből látható, ha padlófűtésben gondolkodik érdemes Infra padlófűtést telepítenie otthonába.

Árajánlat kéréséért töltse ki űrlapunkat.

 

Pin It on Pinterest