Infrafűtés Blog

Hogyan csináltunk évi 1 millióból 80000 Ft-os költséget?

2022 nov. 28. | Infrafűtés, Telepítés

Eláruljuk a nagy TITKOT

„A két legfontosabb TÉNYEZŐ a szigetelés és a fűtés korszerűsítés. Megszüntettük a GÁZT.

A meglévő gázfűtést, ami a tavalyi évben mondjuk 300000 Ft-ba került az ügyfelünknek modernizáltuk infrafűtésre, korszerűsítette a szigetelését és innentől kezdve napi egy órát fűt, ami azt jelenti, hogy éves szinten 80000 Ft-ba kerül a fűtése.

A legnagyobb tanulság ebből az, úgy tudsz a legtöbbet spórolni, akár milliókat éves szinten, ha szigeteled a lakást, legkorszerűbb fűtésed van, és ezzel biztosítod parkettának az életét is.”

Infrafűtés – a jövő technológiája

Hőelosztás infrafűtés és a hagyományos fűtési rendszereknél.

Hagyományos fűtési rendszereknél megfigyelhető, hogy mivel elsősorban a levegőt melegítik fel, a meleg levegő felemelkedik és a helyére hideg levegő áramlik. Ennek következtében egyenetlen lesz a hőeloszlás, a padló szintjén viszonylag alacsony még a hőmérséklet, de a mennyezet magasságában már viszonylag magas, így nehezen alakítható ki gazdaságosan az optimális hőérzet.

A hűvösebb padló vagy falfelület, illetve a folyamatos levegőáramlás tovább ronthatja komfortérzetünket.

Infrafűtés esetén – működési mechanizmusából következően – egyenletes hőeloszlás valósul meg.

Elsősorban a szilárd testeket melegíti fel a levegő helyett és később ezek a testek adják át a hőt hősugárzás formájában – közvetítő közeg nélkül – az adott helyiség levegőjének.

A minden irányból érkező meleg kellemes hőérzetet biztosít.

Az infrafűtés egyre inkább terjedő fűtési forma hazánkban, amit nem véletlenül szeretnek annyira tulajdonosaik. Számos előnye teszi sokkal kedveltebb megoldássá, mint a hagyományos fűtéseket, és biztosak vagyunk benne, hogy a te otthonodban is jó szolgálatot tenne.

Minden egyes ügyfelünk számára az általuk megadott alaprajz és adatok alapján személyre szabott fűtéstervet készítünk, melynek minden egyes pontját az elképzelésük alapján módosítunk, szerkesztünk és mutatunk be azonnal a részükre. Ennek okán minden egyes fűtéstervezetünket személyesen beszélünk át.

Időpont foglalás: +36 70 276 7343, vagy info@jobbfolia.hu

 

Pin It on Pinterest