Infrafűtés Blog

Hogyan legyen rezsimentes a lakásunk?

2021 szept. 6. | Infrafűtés

Sokak számára kívánatos cél, hogy rezsimentes legyen a lakásuk.

Ezt egy olcsó elektromos fűtéssel a legcélszerűbb elérni. A jobbfólia fűtési technológia bevezetésével és egy hozzátartozó napelem konstrukcióval ez a cél elérhető.

A Jobbfólia infrafűtés azon túl, hogy minden felületre beépíthető, legyen az akár padló, fal vagy mennyezet, hatékony megoldást nyújt teljes lakásunk egyedülálló fűtéseként – szemben a hiedelemmel, hogy az elektromos fűtés csak kiegészítő fűtésként ajánlott.

Habár 2021-et írunk, még mindig sokszor előbukkan az a tévhit, hogy a gázfűtés a legköltséghatékonyabb módja az otthon melegének, azonban ez mára már nem teljesen igaz.

Egy 100nm-es lakás felfűtése gázzal akár elérheti a 40-50.000 forintot is, ami közel sem mondható olcsónak. Ezzel szemben az ügyfeleink visszajelzése alapján állíthatjuk, hogy egy hasonló méretű családi ház felfűtése az általunk biztosított infrafűtési megoldással nem haladta meg a 25.000 forintot. Ez köszönhető annak is, hogy az infrafűtés nem a levegőt melegíti, ahol egy szellőztetés során nagy hőveszteséget tapasztalhatunk, hanem a testeket és tárgyakat melegíti fel, amik továbbadják a hőt, így jobb hőmegtartást tapasztalhatunk. Ezen kívül a teljes konstrukció egyedileg szabályozható szobánként, akár a telefonunk segítségével.

A Jobbfólia partnerei között napelem szakértők és telepítési csapat is van, így teljeskörű szolgáltatást tudunk biztosítani a teljesen rezsimentes otthonok kialakításához.

Ez a konstrukció azért is támogatott a részünkről, hiszen a teljes csapatunk figyelmet szentel a környezetkímélő megoldásokra, így a megújuló energiaforrások használatára is.

Amennyiben érdekli a lehetőség, hogyan tudja Ön is rezsimentesre alakítani otthonát keressen fel minket és elkészítjük önnek a terveket ingyen, vagy használja fűtéstervező oldalunkat, és küldje el ingatlana adatait.

 

Pin It on Pinterest