Infrafűtés Blog

Hogyan működik az infra fűtőfólia?

2023 febr. 13. | Infrafűtés, Telepítés

Sokunk hozzá van szokva a hagyományos fűtő rendszerekhez. Régóta működő rendszerek ezek, tudjuk hogy működnek, nem szorulnak sok magyarázatra. Annak ellenére, hogy hosszú idők óta vannak használatban, azt tapasztalom, hogy sokaknak akad gondja vele. Levegős lesz, nem ad elég hőt, nehéz beszerelni, sok időbe telhet.

Az emberek keresnek más megoldásokat, lehetőségeket, talán egyszerűbbeket. Talán Ön is így talált az infra fűtő fóliára.

Hogyan is működik az infra fűtőfólia. A hanyományos raditátokkal ellentétben, a hőt nemcsak a szobába lökik ki, eredményezve, hogy a meleg levegő felfelé szállva meleget csinál a fenti területen a szobában és hideget a padlóhoz közel. Az infra fűtőfólia testet és tárgyakat melegít, ennek értelmében a test és a tárgyak fogják leadni a hőt a környezetének, így egy sokkal hatékonyabb fűtési rendszert kapunk. Hasonló módon működik, mint a napsugárzás, mert az infrasugarak melegíti fel a részecskéket. Ellentétben a hagyományos fűtéssel, ami a levegőt melegíti fel, így az nem túl költséghatékony megoldás.

Saját szemével is megtekintheti a terméket, hiszen van egy bemutató termünk. Bármikor eljöhet hozzánk, válaszolunk kérdéseire, láthatja, megfoghatja magát az infra fűtőfóliát. Saját bőrén érezheti a fűtőfólia melegét, ugyanis bemutatótermünkben kizárólag ezzel a beépített fűtőfóliával fűtünk!

Látogasson el hozzánk, hogy kérdéseire választ kaphasson!

 

Pin It on Pinterest