Infrafűtés Blog

Ideje felkészülni, nehogy késő legyen

2022 júl. 11. | Infrafűtés, Telepítés

Sok éves tapasztalatunk az, hogy az emberek többsége azt gondolja a meleg nyári hónapokban, hogy ráér a fűtés korszerűsítéssel majd ősszel vagy télen foglalkozni. Ez azonban nagy hiba. A legtöbb fűtéssel foglalkozó szakember és cég szeptembertől kezdve teljesen fel vannak töltve időpontokkal és aki nem készült fel annak már nem jut szabad időpont, vagy csak nagyon magas összegek megfizetése mellett.

Van egy jó hírünk. A Jobbfólia infrafólia rendszereket akár 2-3 nap alatt is képesek vagyunk telepíteni. Nem igényel hosszas előkészületeket és csapatunk hatékonyságának köszönhetően kevesebb kellemetlenség éri a tulajdonosokat a telepítés során.

Azonban fontos, hogy ebben az esetben is felkészüljünk időben. Előfordul, hogy azt kérik az ügyfeleink, hogy akkor csak az anyagot vásárolják meg, de nem kérik a telepítést. Amennyiben nem szakemberek által történik a beszerelés, akkor a garancia nem érvényes, illetve akár a család testi épségébe vagy rosszabb esetben az életébe is kerülhet. A villanyszerelők is képzésen mennek keresztül, ami után telepíthetik az infrafűtési rendszert.

Fűtésrendszer telepítés villanyszerelő

Azt javasoljuk, hogy kérje ingyenesen a fűtéstervünket és nézze, meg, hogy az Ön ingatlanára vonatkozóan mire kell felkészülni, és hogy milyen áron lehet ezt kivitelezni.

 

Pin It on Pinterest