Infrafűtés Blog

Így tudod szinte nullázni a rezsiköltséget!

2023 júl. 17. | Infrafűtés, Telepítés

Arról már többször írtunk mennyire költséghatékony az infra-fűtőfólia, mik az előnyei és mi a módja annak, hogy egy otthonba betelepítsük. Ám kevesen tudják, hogy egy módon még jobban lehet csökkenteni a költségeket és szinte nullára levinni a rezsiköltséget.

Ezt úgy tudja elérni, hogy az infra-fűtőfóliát napelemmel párosítja. A kettő együtt extra hatékony és kevéssé szennyezi a légkört.

Maga az infra-fűtőfólia is környezetbarát, hiszen újrahasznosított anyagból készül, azonban a napenergia felhasználásával egy újabb szintre tudja emelni a környezete, gyermekei és saját egészségének védelmét.

Ráadásul a Jobbfóliánál egy olyan napelemmel találkozhat, ami azok számára is megoldást nyújthat, akiknek nem saját házuk van hanem panellakásban élnek.

Ez a fajta napelem úgy lett kialakítva, hogy egy teraszra is elhelyezhető, így bárki beszerezheti. Persze ez kisebb fogyasztásra alkalmas, azonban már hozzájárul a rezsi csökkentéséhez.
Egy háznál pedig igen nagy változást lehet észrevenni a számlák érkezésekor.

Ha további információra lenne szüksége nézze meg ezt a videót vagy látogasson el bemutatótermünkbe! https://www.youtube.com/watch?v=eNcEZ7oriJQ

 

Pin It on Pinterest