Infrafűtés Blog

Infrafűtés előnyei egy nyaralóban

2022 jún. 6. | Infrafűtés

A tavasz közeledtével elgondolkodunk azon, hogy elmenjünk pihenni pár napra, hogy kiszabaduljunk a rutinos hétköznapokból. Ilyenkor szeretünk kimenni a szabadba, sétálni, pihenni a zöldben. Vannak olyan szerencsés emberek, aki ezt saját nyaralójukban tehetik meg.

Amikor pár napra leutazunk vidékre, az a cél, hogy jól érezzük magunkat, hogy pihenjünk, hogy feltöltődjünk. Viszont ha a nyaralónk nem szolgál ki minket megfelelően, akkor ezek a célok várhatóan nem fognak teljesülni.

Egy nyaralót is fűteni kell, és lehetőleg energiahatékonyan kell fűteni, hogy ne látszódjon meg a számlánkon pár nap ott tartózkodás. Az egyik megoldása ennek a problémának az, ha nem gáz és nem kazánfűtést építünk nyaralónkba, hanem elgondolkodunk az infrafólia telepítésén.

AZ ELŐNYÖK

Több dolog is van, ami miatt egy nyaralóba érdemes infrafűtéssel fűteni a teret. Vegyünk sorra most párat.

Elsősorban akkor nyertünk az infrafűtéssel, ha a nyaralónkon elhelyezünk napelemeket, amik termelik az áramot, így fűtésünkért fizetnünk sem kell. Csak beépítjük a fóliát a megfelelő helységekbe, és az áramszolgáltatótól függetlenül már fűthetünk is. Így az ott tartózkodásunk gazdaságos lesz.

Másodsorban azért előnyös infrafűtést alkalmazni, mert a nyaralónk belső tere általában kicsi. Kis tereket pedig sokkal gyorsabb felfűteni, mint nagyobb helységeket. Sőt gazdaságosabb is, mert az infrafűtés nem működik olyan hatásfokon, mint egy városi lakásban, hisz a kisebb térhez kevesebb munka kell.

Harmadrészt gyors és hatékony, és a nyaralóhoz érkezésünk előtti fél órában már beüzemelhető, ha mobiltelefonunkra feltelepítjük a megfelelő alkalmazást és azon keresztül bekapcsoljuk a rendszert. Így amikor odaérünk a helyszínre, és belépünk a házunkba, kellemes idő fogad minket.

Negyedrészt azért ideális a nyaralónkba telepíteni ezt a rendszert, mert nem tűzveszélyes. Sok nyaraló régi építésű, a szerkezete fából készült. Viszont az infrafólia biztonságos: nem gyúlékony és az általa termelt hő sem veszélyes, ezért ezekben a nyaralókban is bátran alkalmazható ez a technológia.

Utolsóként pedig megemlíteném a gyors beépítést. Az infrafólia egyik nagy előnye az, hogy egyszerű a beépítése a gázfűtéssel vagy bármely más megszokott fűtési technológiáva ellentétbenl, ahol a fúrás és faragás szinte alapvető. Egy nyaraló esetében viszont fontos, hogy egyszerűen telepíthető legyen a rendszer, így a Jobbfólia infrafűtési technológiája ebben is segítséget tud nyújtani.

Ha úgy látja, hogy ez a legpraktikusabb fűtésfajta, amit egy helyiségbe beépíthet, keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 70 276 7343
info@jobbfolia.hu

 

Pin It on Pinterest