Infrafűtés Blog

Infrafűtés jótékony hatásai az emberi szervezetre

2021 júl. 5. | Infrafűtés

Az emberek többsége szereti az 1 fizet kettőt kap akciókat. Mindenféle marketing akció nélkül is elmondható, hogy az infrafűtés már önmagában is 1 fizet 3-kap konstrukciót követi a hatásai tekintetében.

Mit jelent?

  • A fűtésszámlák nagyon el tudnak szállni a téli hónapok során és nagyon rossz hatékonysággal tudnak működni.
  • A legtöbb ember küzd valamilyen testi problémával, amin szeretne javítani mindenféle durva beavatkozás igénybevétele nélkül.
  • Harmadikként pedig megemlítendő az energia pocsékoló fűtési eljárások, ami nem csak a pénztárcánknak nem egészséges, de a környezetünkre nézve is sokszor nagyon szennyező eredményeket produkál.

Van egy jó hírünk. A fenti 3 problémára az infrafűtés innovatív technológiája megoldást nyújthat.

Egy korábbi cikkünkben már beszéltünk a környezetvédelem fontosságáról, illetve arról, hogy a Jobbfólia infrafűtési technológiája hogyan segíti a környezetét azzal, hogy ne szennyezzük a környezetünket.

Most azonban említést érdemel az egészség is, illetve az is, hogy milyen pozitív hatásai vannak az emberi szervezetre az infrafűtés technológiája során kibocsátott infrasugarak. Fűtési technológia által használt infrafóliák pontosan olyan infrasugarakat bocsátanak ki, mint bármely hagyományos infraszaunában taláható berendezés, vagy melyet az egészségmegőrző helyeken használnak a terapeuták.

Biztosan Ön is volt már infra szaunában. Az infraszaunában lévő infrapanelekből kibocsátott infrasugarak bejutnak az emberi szervezetbe áthatolva a bőrön és húson és közvetlenül képesek az emberi szervekre jótékony hatást kifejteni.

Melyek ezek a jótékony hatások?

Az infrasugarak képesek feloldani a szervezetben az évek során lerakódott nehézfémeket és egyéb salakanyagokat, melyeket nagyon nehezen lehet eltávolítani szervezetből abból adódóan, hogy a nehézfémek és salakanyagok, mérgek sejtszinten épültek be a szervezetbe. Az infrasugarak képesek azonban ezeket feloldani és a szervezet anyagcseréjének köszönhetően a már feloldott káros mérgeket eltávolíttatni a szervezet által.

Ezenkívűl az infrasugarak képesek megerősíteni az érfalak ruganyosságát és erősségét. Ez különösen fontos dolog az emberi szervezet esetében és rengeteg megbetegedés és testi aberráció megelőzhető a rendszeres infrakezeléssel. Na most ezt az infrakezelést lényegében a téli hónaok mindennapján megkaphatja szervezete, pont abban az időszakban amikor a leginkább ki van téve a test a betegségeknek.

Az előző jótékony hatásnak köszönhetően az infrasugarak fájdalomcsillapító hatásúak is egyben. Ez annak köszönhető, hogy a vérerek ruganyosságának és erősségének köszönhetően a vérben több oxigén tud eljutni olyan területekre, ahol a szervezet részéről beavatkozás szükséges, mint például egy fájdalom esetén. A több oxigén és tápanyag eljutása következtében a fájdalom csökken, így a legtöbb reumás panaszra is nagyon hatékony megoldás az infrasugarak.

Összességében tehát egy nagyon hatásos és egészséges terápia az infrasugarak általi kezelések, méginkább jótékony hatással bírnak, ha otthonunk fűtése fafűtéssel van felszerelve. Olyan mintha egy egészségmegőrzővé varázsolná jelenlegi otthonát.

 

Pin It on Pinterest