Infrafűtés vélemények

Vásárlóink véleményei

Kedves Jobbfóliás Munkatársak!

Ezúton szeretném megköszönni az elmúlt 2 hónap tapasztalatai alapján az Önöktől rendelt 3 mintadarab pozitív változásait amit az életünkbe máris becsempésztek.

Prózai módon és „egyedülanyus” megoldással élve, semmi egyebet nem tettem, mint a konnektorba dugva és bekapcsolva a földre fektetett lapokat hagytam,hogy tegyék a dolgukat.

A hideg napokon a nappaliban hagytam őket, mikor elindultunk reggel itthonról, este kellemes 21 fok vár Bennünket a kisfiammal, pedig a helyiség több mint 20 nm.

Hamarabb sikerült meleget varázsolni a lakásba így, hogy erre kellett a vegyes tüzeléssel fűteni. Esténként a fiam szobájába pakoltam őket, így megúsztam az utolsó kazánra pakolást, nem féltem, hogy megfázik éjszaka, mert a 3 fűtőlap profin tette a dolgát.

Érdekes szösszenet, a testvérem befagyott kézi fékjét is úgy olvasztottuk ki, hogy éjszakára alá tettük az egyik JOBBFÓLIA mintát. Reggelre tökéletesen működött a kézifék.

Az infra okozta hőérzet semmihez nem hasonlítható kellemes érzés, imádom már ezt a 3 lapot is, hatalmas segítséget nyújtottak nekünk a téli hónapokban.

Célom, hogy a következő fűtési szezonban már az egész lakásban JOBBFÓLIA sugározza ránk a meleget.
Köszönet a Jobbfóliának

F. Andrea (Nagykónyi)

Hétvégi lakásunkba, nyaralónkban kértük a JOBBFÓLIA csapat segítségét. Vettünk egy olyan ingatlant, amiben belülről lehetett lemenni a boros pincébe. Mivel az ház fűtetlen volt, így ott 5-6 fok körül mozgott a hőmérséklet. A pincében 13-14, és a felfelé jövő meleg levegő miatt, annyira lecsapódott a pára mindenhol a házban, hogy szabályosan folyt a falról a víz. Annyira penészes lett minden fal, hogy nem láttuk semmiben a megoldást. Ekkor találkoztunk a JOBBFÓLIA csapattal és próbáltuk ki a fűtési rendszerüket. Eszméletlen. 1 nap alatt kiszárított az összes falat, megszűnt a vízesedés, és az összes penészesedés. Egyszerűen hihetetlen. Mivel nem mindig vagyunk az ingatlanban, leginkább hetente csak 1-2 alkalommal, így fontos volt, hogy távolról is vezérelni tudjuk a fűtést. Erre egy olyan megoldást találtak nekünk, hogy ámultunk, és bámultunk. Nem több százezer forint volt, abszolút megfizethető áron, egy nagyon jó fűtési rendszert hoztak nekünk össze, és nem mellesleg 1 nap alatt.

M. István, vállalkozó (Budapest)

Kedves Jobbfólia csapat. Szeretnèm megköszönni a fütőfóliàt, egyszerűen imàdom. Teljes mèrtèkben elègedett vagyok, mivel megkönnyìti a mindennapjaimat: nem kell fàt behordani, tűzzel bajlódni csak egyszerűen bekapcsolom ès màr körülbelül 10 perc múlva èrzem is a meleget. 25-26 c fokra pillanatok alatt felmelegìti a 16 c fokról. Nem utolsó szempont az sem, hogy kevès àramot is fogyaszt ès a levegő is tisztább. Szóval nem bàntam meg, ismerőseimnek ajànlani fogom. Akiknek eddig mutattam nagy èrdeklődèssel voltak irànta ès tetszett nekik, ami nem is csoda. Szóval mèg egyszer hàlàs köszönet!! 🙂 🙂 🙂

D. Alexandra, Műkörmös (Szigetvár)

Szakszerű, precíz, tanácsadás és kivitelezés, csak ajánlani tudom a céget!

Tóth Zoltán (Szombathely)

Az autószerelő műhelyemben szükség volt egy gyors fűtés bővítésre, a jelenlegi hagyományos központi fűtés csak 14-16 fokot tudott tartani, és műhely lévén sok a ki-be járkálás az irodába és folyamatosan visszahűlt a levegő.
A srácok pár óra alatt felrakták a mennyezetre a JOBBFÓLIA-t, amire nem is gondoltam, hogy ilyen gyorsan megy, majd kb. 15 perc elteltével a szobában már 22-23 fok volt érezhető. Jó érzés a hűvösebb műhelyből ide bejönni és a bőrünkön érezhetően felmelegedni. Már Andreának az asszintesemnek sem kell vastag pulóverben dolgoznia. Most ìgy folyamatosan 22 fokon tudunk, kellemes körülmények között dolgozni.
Annyira megtetszett a JOBBFÓLIA, hogy otthonra is ilyent terveztetek meg velük!
Köszönöm, hogy megmutattátok és gyorsan beszereltétek!

P. Zoltán, Szervízműhely tulajdonos (Budapest)

Ezt egyszerűen nem hiszem el! Ha ezt úgy mondjátok el, azt mondom hogy hülyeség, és nem hiszem el nektek.

De így, hogy a saját szememmel látom ami történik, el kell hinnem. 1,5 óra alatt az összes fal kiszáradt, 4 fokból 22 lett, és nem mellesleg 3 óra alatt minden kész lett!

Látom, de még mindig alig hiszem el!”

K. Árpád (Szigetvár)

Hihetetlen profik! Csak ajánlani tudom a srácokat!

Simon Andrea (Püspökladány)

Köszönöm szépen mégegyszer. Szuper, gyors, precíz munka volt.

Osztos József (Budapest)

Az irodánk folyamatosan penészesedett, és mindemellett a fűtésszámlánk havi 30 000 Ft körül volt, mert elektromos radiátorokkal fűtöttünk. A penészesedés miatt, 3 alkalommal kapartuk le a falat, kentük be penészgátlóval, festettük le, de minden egyes alkalommal újra jelentkezett a penész. Ekkor találkoztunk ezzel a fűtési technológiával, és gondoltuk kipróbáljuk. A villanyszámlán a megszokott 30 000 Ft-ról 6 000 Ft-ra csökkent, ami valljuk be őszintén egy rettentő jó, és gyorsan mérhető eredmény.

Ez mellett pedig, amire nem is számítottunk, mert úgy gondoltuk, hogy csak humbug, ámítás, teljesen megszűnt a penészesedésünk!

Nagyon hálásak vagyunk, és azóta már elég sok helyre ajánlottuk Őket, mert ezzel szeretnénk meghálálni, hogy segítettek nekünk.

P. Éva, (Budapest)

Nagyon elégedett voltam a Jobbfólia munkájával. A teljes csapat nagyon aranyos volt, így csak jó dolgokat tudok elmondani róluk. Maximálisan elégedett vagyok. Mindenképpen ajánlani fogom az ismerőseimnek!

V. Tamás

Rengeteg kérdésem volt a fűtés működéséről és ezekre mind választ kaptam. Annak különösen örültem, amikor azt láttam, hogy a fűtésem beszerelése után a Jobbfólia munkatársai rendet és tisztaságot hagytak maguk után. Köszönöm a türelmet és a hozzáértő segítséget.

M. Gábor

Elégedett vagyok. Pontosan azt kaptam, amire számítottam. Az infrafűtés szakértő nagyon készségesen válaszolt minden kérdésemre. A kivitelezők mindent időben elvégeztek. Az egész felújítás alatt a Jobbfólia csapata volt a legmegbízhatóbb. Köszönöm!

B. Gábor

Minden a megbeszéltek szerint zajlott le. Gyorsan beszerelésre került az új fűtésem. Itt egyáltalán nem volt csúszás, mint ahogy az építkezéseknél, amúgy már megszoktam. Azoknak, akik infrafűtést szeretnének a Jobbfóliát ajánlom!

Gy. József

Abszolút elégedett vagyok. Korrekt volt minden és ajánlani fogom. Ügyesek és gyorsak voltak!

T. Áron

Minden rendben ment a megrendeléstől a kivitelezésig. Már több barátomnak is ajánlottam, hogy váltsák le a fűtésüket. A jobb fólia több szempontból is jobb.

K. Patrik

Minden rendben volt a fűtésem beszerelésekor. Megkaptam minden oktatást is a rendszer használatáról, így egyszerűen fogom tudni azt kezelni. Nagyon elégedett vagyok a Jobbfóliával. Ajánlani fogom őket!

Cs. Attila

A munkatársak nagyon szimpatikusak és közlékenyek voltak, segítőkészen elmondták minden apró részlet működését. Le a kalappal!

D. Gusztáv

Az elejétől a végéig az összes munkatárssal elégedett vagyok. Nagyon korrekten végzik a munkájukat. Örülök, hogy a Jobbfóliát választottam.

F. Anna

Minden rendben ment! Nincs negatív tapasztalat, teljesen elégedett vagyok. Még oktatást is kaptam az új termosztátom működtetéséről.

M.K. Anita

Abszolút elégedett voltam a kivitelezéssel. Maximálisan elégedett vagyok. Jó az ár is, ezért is választottam én is önöket.

Péter

Rendben volt minden, 10-es értékesét adok neki. Elégedett voltam mindennel, és csak is Önöket ajánlanám.

Gábor, Budapest

Elégedett vagyok, segítőkészek és ügyesek voltak.

Sándor, Örkény

Maximálisan, 10-es értékelést adok.
Mindent megkaptam az üzemeltetéssel kapcsolatban, ajánlanám másoknak is.

Krisztián, Pétervására

A kivitelezés nagyon tetszett. Gyorsak voltak, és rendet hagytam maguk után. Mindenre választ adtak, és nagyon kedvesek voltak. Az infra fűtés szakértő is minden kérdésre választ adott, és már ajánlottuk is a céget.

Józsefné, Ceglédbercel

Teljesen elégedett voltam a kivitelezéssel. Elmagyaráztak mindent, tesztelést végeztek, próba fűtéssel. Ferivel is meg voltam maximálisan elégedve, jó kis csapat ez. Mindenképp ajánlani fogom őket.

Zoltán, Szarvas

Teljes mértékig elégedett vagyok a kivitelezéssel, és a kivitelezést végző személyekkel. Az infrafűtés szakértőnek pedig 10-ből 100-as értékelést adnék. 🙂

Attila, Mezőtúr

Minden rendben volt. Ügyesek voltak, minden úgy volt ahogy akartam. Elmagyaráztak mindent, és az ügyfél tájékoztató csomag is nagyon tetszett. Az infrafűtés szakértő is alaposan elmondott mindent. Elégedett vagyok mindenkivel.

Szentendre

10-es skálán 10-es adnék mindenkinek. Leoktattak a használatra, elégedett voltam mindennel. Ajánlanám őket másoknak is.

Máté

Mindennel meg voltam elégedve. A kivitelező megmutatott mindent, semmi gond nem volt. Egy félreértést is nagyon jól kezeltek, és tetszett, hogy még a tulajdonos is felhívott egyeztetni.

Gábor, Nyíregyháza

A kivitelező abszolút korrekt volt, időben odaért, és határidőre végzett. Nagyon elégedett vagyok vele. Felkészült, és megbízható volt. Elmondott mindent a fűtési rendszerről, még példát is mondott a kezelésről. Az infra fűtés szakértőről is csak jókat tudok mondani. Mindenre választ adott, és mindig elérhető volt. Ajánlom mindenkinek a céget.

Ottó

A kivitelező ügyes volt, és rendet hagyott maga után. Korrekt volt, mert előre szólt, hogy késni fog, 10/10 értékelést adnék neki. Elmondott mindent a fűtési rendszerről, így összeségében minden rendben volt.

Péter, Péteri

Teljesen elégedett vagyok a kivitelezéssel. Korrekt volt a csapat is. Megkaptam minden oktatást, hogy használni tudja a rendszert. Rugalmas, profi hozzáállású, gyors, segítőkész csapat.

István, Sátorhegy

Fűtési megoldásaink

Varázsoljon igazán "egészséges-meleget" magának a JOBBFÓLIA segítségével!

Díjmentes fűtésterv

Pin It on Pinterest