Ingyenes Árajánlat

Előzetes ajánlathoz a következők szükségesek:

Megrendelő adatai

A megrendelő személyes adatai lehetővé teszik számunkra, hogy egy névre szóló ajánlatot készítsünk Önnek. Az Ön által megadott elérhetőségeken tudunk érdeklődni kérdés esetén, és a megadott e-mail címre juttatjuk el árajánlatunkat.

Épület energetikai besorolása

Minél jobb az épület szigetelése, annál kevesebb %-ban kell lefedni Heatflow fűtőfóliával. Egy “A+”-os vagy passzív ház esetében átlagosan 50 % fedés szükség, ennél rosszabb szigeteléssel rendelkező esetében maximum 70%.

Helyiségek adatai

Ahhoz, hogy ajánlatunkat elkészíthessük, szükségünk van a fűtendő helyiség méreteire, melyeket az új helyiség gomb segítségével adhat meg a kívánt mennyiségben.

Állunk rendelkezésére telefonon is!

Amennyiben munkatársunkkal szeretne konzultálni a fűtőfólia előnyeiről, és a felhasználás lehetőségeiről, keressen bennünket telefonon, a kapcsolat oldalon megtalálható elérhetőségeken.

Területi képviselő választása

A legjobb kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy területileg illetékes partnerünkhöz küldje el árajánlatkérését. Ehhez kérjük válassza ki a telepítés helyszínét megye szerint. Amennyiben rendelkezünk területi képviselővel a kiválasztott megyében, akkor átirányítjuk partnerünk weboldalára, ahol folytathatja az árajánlatkérést, és így a legjobb árat tudjuk garantálni a kivitelezésre.

A legördülő menüben válassza ki a telepítés helyszínét, és átirányítjuk a területileg illetékes partner oldalára.

 

Share This