Infrafűtés Blog

Január végéig tartjuk az árainkat

2021 dec. 21. | Infrafűtés

A legtöbb cég január 1-én árat emel és áremelkedés várható a legtöbb szegmensben. Azonban a Jobbfóliánál van egy jó hírünk. Mivel az építőanyag árak folyamatosan emelkednek ezért bár a Jobbfólia is kénytelen árait minimálisan megemelni ezt egészen kihúztuk 2022 februárjáig.

Érdemes arról azonban szót ejteni, hogy mennyire fontos a minőségi anyagok, illetve magas minőségű kiszolgálás választása különösen az építőipar területén. Tudjuk, hogy az építőiparban nagyon sokszor csalódnak az emberek, mert hanyagul vagy nem pontosan olyan a kivitelezés, mint ahogyan az ígérték, vagy mi elvártuk. A Jobbfólia most már országos hálózattá kinőve magát egy nagyon komplett képzési rendszert iktatott be a csapatába, ami által telepítő csapatai nagyon precízen képesek ellátni feladatukat. A másik fő szempont, amivel a minőséget tudjuk garantálni az a professzionális minőségbiztosítási rendszer. Ez a legtöbb esetben teljes egészében hiányzik az építő iparban tevékenykedő cégek esetében. Ügyfeleinkkel addig a pontig mindenképpen foglalkozunk amíg teljesen elégedett nem lesz a termékkel, amit telepítettünk az otthonába. Ezt a rengeteg pozitív visszajelzés is bizonyítja. ami megtekinthető a honlapunkon vagy a Facebook oldalunkon telepítési képekkel együtt.

Azt javasoljuk tehát, hogy válassza a minőséget és bízza olyanokra a fűtési rendszere korszerűsítését akik profik szakmájukban és minőségbiztosításban.

A harmadik fő szempont, hogy a Jobbfólia infrafűtési rendszereket már 2-3 nap alatt is képesek vagyunk telepíteni otthonába. A legtöbb esetben egy fűtési rendszer felújítása, korszerűsítése vagy új rendszer telepítése több hetet és hónapot vesz igénybe. A Jobbfólia esetében ez a folyamat nagyon gyors és pár nap alatt be is fékeződhetnek a munkálatok.

Amennyiben szeretné profikra, egy már országos hálózatra bízni az infrafűtési technológia telepítését, akkor kérje tőlünk az ingyenes fűtéstervünket.

 

Pin It on Pinterest