Infrafűtés Blog

Jól gondold meg, milyen fűtést teszel az otthonodba!

2023 márc. 13. | Infrafűtés, Telepítés

Sokan építkezés előtt állnak, tervezik a gyönyörű új otthonukat, pont olyanra, mint ahogy megálmodták. Nincs is jobb érzés, mint amikor végre olyan otthont kreálhat magának, amilyet valóban szeretne és nem már valaki által kiépített lakásból kell kihoznia a legjobbat.

Persze amikor egy komplett új házról van szó, akkor igyekszik az ember úgy tervezni, hogy az bizony akár élete végéig az otthona lesz, tehát nem ideiglenes.

Az egyik kényes elem lehet a fűtési rendszer beszerelése. Saját tapasztalat, hogy nem mindig úgy alakul, ahogy meg lett tervezve és utána sokszor kell “orvosolni” a felmerülő kisebb-nagyobb problémákat. Sokan próbálják saját maguk megoldani, de bizony egy ponton már csak szakember tud segíteni, ami az én esetemben nem volt egy kis költség.

Keresve egy kedvezőbb, tartósabb megoldást, találtam erre a rendszerre. Az infra fűtőfóliára. Ráadásul nem csak tartósabb hanem környezetbarát és a pénztárcánkat sem terheli meg a fenttartása, ami nem feltétlenül mondható el egy egyszerű radiátorról sajnos. Helyigénye egyáltalán nincs, és nem igényel semmilyen gépészeti átalakítást az ingatlanon ennek a fűtési rendszernek a telepítése. Ezek a tényezők egy új otthon építésénel, bizony számítanak.

És hogy kicsit hozzá tudjunk segíteni álom otthona megvalósításában, ettől a hónaptól áruhitel igénybevételével is tud nálunk szolgáltatást igénybe venni infra fűtőfóliánk beépítését tekintve. A honlapunkon kalkulátor segítségével tudja beépíteni költségkeretébe az Önnek legmegfelelőbbet: https://jobbfolia.hu/arak/

Ha felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség és további kérdései lennének, bátran lépjen kapcsolatba velünk vagy jöjjön el a Jobbfólia bemutatóteremben kipróbálhatja személyesen akár az infra fűtőfólia működését és ingyenesen készítünk Önnek egy fűtéstervet is.

 

Pin It on Pinterest