Infrafűtés Blog

Mennyi idő a Jobbfólia infrafűtési rendszer telepítése?

2022 márc. 23. | Infrafűtés, Telepítés

Amikor fűtési rendszer után kutatunk, nagyon fontos szempont az időtényező, vagyis hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy a kivitelezéstől használatba lehessen venni a fűtésünket. Általában nem szeretünk várni, ezért sokaknak fontos, hogy a fűtés gyorsan üzemképessé váljon. Ez bizonyos technológiáknál kivitelezhetetlen, mert bontani, betonozni és szerelni kell, illetve áramot kell bevezetni, stb… poros, melós munkafolyamat és nehéz átvergődni rajta.

Amikor be szeretnénk költözni egy lakásba, vagy házba, szinte minden esetben gyorsan kell ezt intézni, ilyenkor viszont nem várhatunk a beszereléssel. A gáz- vagy vízfűtés bevezetése időben akár egy év is lehet, a padlófűtés már jóval gyorsabb megoldás, de továbbra is nagy munkát és szerelést kíván. Más egyéb fűtések, mint pl a kazán és a cirkó sem tartozik a legkedvesebb fűtési technológiák közé telepítési szempontból.

Mennyi idő a Jobbfólia infrafűtési rendszer telepítése?

Oké, de akkor mi a megoldás? Hogyan rövidíthetjük le a várakozási időt?

Van egy technológia, ami mostanában egyre jobban terjed, nem igényel sok időt a beszerlése, egy nap alatt lehelyezhető és nagyon gyorsan elérjük vele a célunkat. Amikor hívnak minket az Ügyfelek, hogy építsük be hozzájuk az Infrafűtést, többször kérdezik tőlünk, hogy kb. mennyi időt vesz ez igénybe, mi pedig azt a választ adjuk, hogy valószínűleg csak 1-2 napra van szükségünk a beüzemeléshez.

Hiszen az Infrafűtéssel csupán annyi munka van, hogy lefektetjük a fóliát, rákötjük az áramhálózatra, felszerelünk a falra egy fűtésszabályozót, majd ráburkolunk a fóliára. Ez egy kisebb alapterületű lakótérnél 1 nap alatt, egy 100 m2-nél nagyobb épületnél 2 nap alatt kivitelezhető. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, egymás keze alá dolgoznak, amivel biztosítják, hogy minden egyes helyiségnek zavartalanul menjen a telepítése. Miközben az egyik helyiséget szerelik, közben már a következő helyiséget is előkészítik. Ez így jóval gyorsabban halad, mint bármely más fűtési rendszer beépítése.

Az idő nagyon fontos szerepet játszik egy felújításnál, illetve egy építkezésnél. Mindenki a határidőket akarja tartani és általában minden tegnapra kell, és még az is későn van. Ez az elvárás nagyon könnyen teljesíthető, ha Infrafűtést szereltetünk be. Ajánlott egyébként szakemberrel terveztetni a beépítést függetlenül attól, hogy ennyire egyszerűnek tűnik a lehyezés, energetikailag viszont a legtöbbet tervezéssel hozhatjuk ki belőle, a Jobbfolia csapata pedig teljesen alkalmas erre.

Készséggel segítünk Önnek is az Infrafűtés telepítésében és beüzemelésében! Kollégánk várja hívását a hétköznapokon!

 

Pin It on Pinterest