Infrafűtés Blog

Mi lehet a megoldás a közelgő rezsi válságra?

2022 máj. 18. | Infrafűtés

Ahogyan azt már hónapok óta lehet sejteni a rezsiárak nem fognak lejjebb menni, sőt csak növekedni fognak. Ennek természetesen több politikai és energetikai oka is van azonban a helyzet az, hogy nem fog jobb állapotba kerülni ez a terület. Ezen hatások azonban a hétköznapi emberek életét is nagy mértékben és egyre inkább fokozottan befolyásolni tudja.

A téli hónapokban a fűtés számlák nagyon csúnyán el tudnak szállni és ezzel kapcsolatban valamit lépni kellett a paicnak. Mára már újabb és újabb technológiák figyelhetőek meg ezen a területen is.

A legmegbízhatóbb megoldást talán a fűtőfólia jelenti. Azonban ezen a területen is vigyázni kell, hogy a legmegfelelőbb minőséget találja meg az ember.

Fűtőfólia

Azt javasoljuk, hogy látogasson el Ön is a jobbfolia.hu weboldalra ahol pontos információkat és megbízható adatokat talál a témával kapcsolatban.

A Jobbfólia infrafűtés teljes értékű fűtés alkalmazható fal, padló és mennyezetfűtésként is.

A telepítése a Jobbfólia infrafűtésnek akár 2-3 nap is lehet a teljes bekötéssel és telepítéssel együtt. Nem csak pénztárca barát, de környezetbarát is mivel a károsanyag kibocsátása lényegében 0.

Meleg otthon

Ha Ön lakás felújítás előtt áll, esetleg teljesen új ingatlant épít akkor mindenképpen keresse fel a jobbfolia.hu weboldalt és erősen javasoljuk, hogy fáradjon be személyesen a Jobbfólia bemutató termébe, ahol részletesen be vannak mutatva a technológia részei és egyéni tanácsadást kaphat az ingatlanával kapcsolatban.

A Jobbfólia hivatalos weboldalán igényelhet ingyenes fűtés tervet, mely a legtöbb cég esetében több 10 ezer Ft lenne.

Javasoljuk, hogy töltse ki az ingyenes fűtésterv űrlapunkat, szakembereink elkészítik ingyenes fűtéstervét.

 

Pin It on Pinterest