Infrafűtés Blog

Mi lehet a megoldás a rezsi válságra?

2022 júl. 18. | Infrafűtés

A válság már nem csak közeleg, hanem itt van. A rezsiemelkedés hatásai minden magyar embert érint, kit kisebb, kit nagyobb mértékben. A téli hónapokban a fűtés számlák nagyon csúnyán el tudnak szállni és ezzel kapcsolatban valamit lépni kell.

Mára már újabb és újabb technológiák figyelhetőek meg ezen a területen is. A legmegbízhatóbb megoldást talán a fűtőfólia jelenti. Azonban ezen a területen is vigyázni kell, hogy a legmegfelelőbb minőséget találja meg az ember.

Azt javasoljuk, hogy körültekintően tájékozódjon a fűtési megoldásokkal kapcsolatban, hogy a legjobb megoldást találjon.

Mi a Jobbfóliánál igyekszünk pontos információkat és megbízható adatokat nyújtani a témával kapcsolatban.

A gázárak emelkedése, fűtészszámla

Egy családnak most 3-5 millió forintba kerül elektromos fűtést és napelemet telepíteni, úgy gondoljuk, hogy ez nagyon is megéri, hiszen ebben az esetben egy 100-120 m2-es ingatlan fűtése, és villanyszámlája szinte nulla forint lesz, és 5 millió forint egyszeri beruházásával megspórolható éves szinten, az előzetes rezsi emelkedési kalkulációk alapján 3-3,5 millió forint. Ami azt jelenti, hogy 1,5 év alatt visszajön a fűtés és napenergia ára, onnantól kezdve pedig éves szinten 3-3,5 millió forint megtakarítást jelent a család számára.

A telepítése a Jobbfólia infrafűtésnek csupán 2-3 nap is lehet teljes bekötéssel és telepítéssel együtt. Az infra fűtőfólia teljes mértékben kompatibilis napelemrendszerrel, így a rezsi költség akár elérheti a 0Ft-ot.

Ha Ön lakás felújítás előtt áll, esetleg teljesen új ingatlant épít akkor mindenképpen keresse fel a jobbfolia.hu weboldalt és erősen javasoljuk, hogy fáradjon be személyesen a Jobbfólia bemutató termébe, ahol részletesen be vannak mutatva a technológia részei és egyéni tanácsadást kaphat az ingatlanával kapcsolatban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot
+36 70 276 7343

www. jobbfolia.hu

info@jobbfolia.hu

 

Pin It on Pinterest