Infrafűtés Blog

Miért szakember végezze az infrafűtés telepítését?

2022 máj. 25. | Infrafűtés, Telepítés

A különböző videómegosztó oldalakon nagyon sok tutorial videó található a különböző infrafűtési rendszerek telepítéséről. Ahogyan végig nézi az ember a videókat, azt is gondolhatja magában, hogy ez egy könnyű folyamat és el tudja ő is végezni otthon saját kezűleg.

Ezt a megoldást semmiképpen sem javasoljuk, sőt kifejezetten aggodalmunkat fejezzük ki ezzel kapcsolatban. Konkrétan a család élete is múlhat ezen, és ez kicsit sem mondható túlzásnak. A villanyszerelő szakembereink a szakképzettségüket illetően is továbbképzésen vesznek részt annak érdekében, hogy a Jobbfólia infrafűtési technológiát telepíthessék. Kizárólag így tudunk erre garanciát vállalni, de ami ennél is fontosabb, hogy egy rosszul bekötött kábel vagy egy nem megfelelően szigetelt elem avagy csatlakozási pont jobb esetben abnormális jelenségeket, rosszabb esetben életveszélyt is előidézhet.

Életveszélyes infrafűtés telepítés

Ahogyan gázcsövet sem érdemes leflexelni otthon, úgy az infrafűtési rendszer telepítését sem érdemes videóról megtenni.

Szakembereink azonban nagyon gyorsan 2-3 nap alatt telepítik a Jobbfólia infrafűtési rendszert, illetve kifejezetten ügyelnek a tisztaságra és a rendezett munkavégzésre.

Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk továbbá arra is, hogy a szakembereink megfelelő minőségben és tisztaságban dolgozzanak. Sokan azért nem szeretik a felújítási munkálatokat és azért nem kezdenek bele egy nagyobb projektbe, mert kosszal jár és a házuk, otthonuk átjáróházzá alakul. Ez azonban elkerülhető és ezért mi nagyon sokat hozzá tudunk tenni. Szakembereink 2-3 nap alatti munkafolyamatai során különös figyelmet fognak fordítani arra, hogy ne hagyjanak maguk után sem koszt, sem pedig rendetlenséget.

Tiszta fűtés felújítás

Ha Ön lakás felújítás előtt áll, esetleg teljesen új ingatlant épít akkor mindenképpen keresse fel a jobbfolia.hu weboldalt és erősen javasoljuk, hogy fáradjon be személyesen a Jobbfólia bemutató termébe, ahol részletesen be vannak mutatva a technológia részei és egyéni tanácsadást kaphat az ingatlanával kapcsolatban.

A Jobbfólia hivatalos weboldalunkon igényelhet ingyenes fűtéstervet, mely a legtöbb cég esetében több 10 ezer Ft lenne.

 

Pin It on Pinterest