Infrafűtés Blog

Mikor érdemes a fűtési rendszer felújítása?

2022 máj. 2. | Infrafűtés

Ez egy nagyon fontos kérdés, hogy ha lakásfelújításról van szó. Kiemelkedően fontos az időzítés több szempontból is. Az egyik fő szempont az, hogy nem lehet eléggé előre gondolkodni, főként, hogy ha fűtés korszerűsítésről beszélünk.

A legfőbb javaslatunk az, hogy ne várjunk addig amikor már beköszöntenek a hideg, téli hónapok, hanem addigra már legyen teljesen működő, kipróbált fűtési rendszerünk otthonunkban.

A Jobbfólia Önnek díjmentes fűtéstervet biztosít. Ez azért nagyon kedvező ajánlat, mivel egy hagyományos fűtési technológia bevezetése esetén több 10 ezer forint lenne. Egy hagyományos fűtés bevezetése esetén szükség lenne gáz tervre, kémény bélésre, kazán beüzemelésre és még folytathatnánk a bürokrácia részéről nem is beszélve.

A Jobbfólia infrafűtési rendszerek nagyon gyorsan pár nap alatt is akár elkészülnek, ellentétben a hagyományos fűtési rendszerekkel és megoldásokkal.

A Jobbfólia infrafűtési rendszerei minden tekintetben sokkal hatékonyabbak. Energiafelhasználás, környezetevédelem és karbantartás tekintetében is gazdaságos. Mivel nincsnenek kopóalkatrészek, ennél fogva nem igényel felújítást vagy éves átvizsgálást.

Amennyiben részletesebb információkra lenne szüksége és szeretné bevezetni otthonába az infrafűtési technológiát, akkor keressen minket bizalommal.

 

Pin It on Pinterest