Infrafűtés Blog

Mikor érdemes a fűtésünket korszerűsíteni?

2022 jún. 13. | Infrafűtés

A kérdés megválaszolása előtt fontos megemlíteni, hogy a fűtéstechnológia az elmúlt 10 évben hatalmas fejlődésen ment keresztül. Azonban az emberek többsége nem értesült az olyan újításokról, melyek már sokkal korszerűbb működést és költséghatékonyabb fogyasztást mutatnak, mint a régi hagyományos fűtési technológiák.

A hagyományos gázfűtések régen nagyon jól kiszolgálták a háztartásokat azonban mára már elavultnak bizonyulnak, illetve kifejezetten gazdaságtalanok.

Ahogyan azt azonban már említettük mára már nagyon fejlett és gazdaságos fűtési rendszerek elérhetőek.

A Jobbfólia infrafűtési technológiája, hasonló módon müködik mint ahogyan a Nap melegét érezzük és ez kicsit sem túlzás.

Az infrasugarak a testet és tárgyakat melegítik fel amelyek aztán a hőt átadják a környezetüknek és nem pedig a levegőt melegítik fel. Ez különösen azért fontos, mert így az infrafűtéssel elkerülhető az a kellemetlen érzés, hogy a lábunknál hidegebb a levegő hőmérséklete mint a fejünknél vagy hogy az egyik szobában ideális a hőmérséklet míg a másik helységben már nem.

Az infrafűtési technológiának a káros anyag kibocsátása 0 ami megint csak napjainkban nem utolsó szempont.

Ha Ön lakás felújítás előtt áll, esetleg teljesen új ingatlant épít akkor mindenképpen keresse fel a jobbfolia.hu weboldalt és erősen javasoljuk, hogy fáradjon be személyesen a Jobbfólia bemutató termébe, ahol részletesen be vannak mutatva a technológia részei és egyéni tanácsadást kaphat az ingatlanával kapcsolatban.

 

Pin It on Pinterest