Infrafűtés Blog

Otthon melegét mindenkinek!

2023 márc. 6. | Infrafűtés, Telepítés

Sokan, ha a télre vagy a hidegre gondolnak, akkor szeretnek egyből az otthoni melegre asszociálni. Milyen jó is nem, amikor kint fúj a szél, hull a hó nagy pelyhekben, Ön pedig bent élvezi otthona melegét egy jó filmmel, forró teával vagy épp csokival.

Sajnos ez az év nem mindenkinek hozta ezt a hangulatot teljes mértékben, hiszen a megemelkedett árak mellett sokan próbálnak spórolni azzal az idilli otthoni meleggel. Még nem tudjuk mit hoz a jövő pontosan ezzel kapcsolatban. Javulni, fog a helyzet?

Még ha nem is tudjuk megmondani, de tenni tudunk ebben a témában. Sok ügyfelünk spórol mégsem nélkülöz a meleg tekintetében. Szeretnénk, ha minél több otthonra ez elmondható lenne. Éppen ezért hoztam lehetővé egy új lehetőségeket.

Mégpedig arról van szó, hogy mostantól kifizetheti nálunk fűtését áruhitel igénybevételével is! Ugyanis így, egy Önnek egyszerűbben megtervezhető fizetési tervvel tud gondolkodni és egyidőben már meg is tud szabadulni a hideg lakás gondolatától.

Ha felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség nézzen fel az alábbi oldalra, pedig kérdése lenne lépjen velünk kapcsolatba és válaszolunk rájuk:

https://jobbfolia.hu/arak/#hitelkalkulator

 

Pin It on Pinterest