Infrafűtés Blog

Pincébe érdemes fűtőfóliát betelepíteni?

2023 máj. 8. | Infrafűtés, Telepítés

Sokak döntenek úgy, hogy egy kihasználatlan pincét munkaterületté alakítanak. Az én nagyapám is mindig a pincéjében töltötte idejét ha tehette. Az volt számára az a hely, ahol alkothatott. Ugyanis egyik hobbija volt fából faragni képeket. Sokszor kénytelen volt nagykabátban lent ülni, mivel télen nem a legkellemesebb hőmérséklet uralkodott odalent, a piceszagról nem is beszélve.

Az infra fűtőfólia képes egy pincét is élhetőbb hellyé tenni. Segít megelőzni a dohosodást, leváló vakolatot és a penészképződést, így az ott tárolt holmik nem lesznek kellemetlen dohos szagúak, penészesek.

Így megnyílik a lehetőség arra, hogy egy pince helyiséget beépítsünk, plusz helyet nyerve. Lehetőség nyílik akár házimozi termet, otthoni edzőtermet vagy egy férfi lak kialakítására.

Az előnye az infrafűtő fóliának ez esetben az, hogy pár nap alatt kész és nincs szükség vésésre, bontásra vagyis idegrendszer kímélő ebből a szempontból. Nem kell hetekig nélkülöznie az otthonát olyan szempontból, hogy folyton muunkásokat kell kerülgetnie és nagy rendetlenség, por, piszok uralkodik.

 

Pin It on Pinterest