Infrafűtés Blog

Ügyfelünk a teljes hőszigetelés árát megspórolta

2022 febr. 7. | Infrafűtés, Telepítés

Tavaly volt egy érdeklődőnk, aki megkérdezett minket, hogy arra lenne-e lehetőség, hogy ő „előfizessen” a szolgáltatásunkra. Ő azt értette ez alatt, hogy nálunk gyűjti az infrafűtési rendszerének kivitelezésére a megbízási díjat. Bár akkoriban ilyen lehetőség nem volt a cégünknél, de annyira ragaszkodott ehhez az úriember, hogy belementünk. Megkötöttük vele a szerződést az akkori áron, részletfizetéssel. Ez az ügyfelünk számára nagyon szerencsés döntésnek bizonyult, mivel év közben kisebb áremelést kellett eszközölnünk, azonban neki az eredeti áron tudtuk szolgáltatni, így meg tudta spórolni a teljes háza hőszigetelésének árát.

Az ő otthonában 110nm-re telepítettünk infrafóliát a beton réteg alá, és mondanom sem kell, hogy 1 nap alatt sikerült elvégeznünk a teljes munkálatot. Felmerülhet a kérdés, hogy a betonréteg alatt is megfelelő hőt fog-e biztosítani az infrafólia, és a válasz egyértelműen igen. Mivel az infrafűtés technológiája testeket és tárgyakat melegít fel és nem pedig a levegőn keresztül követíti a hőt, ezért egy teljesértékű padlófűtést biztosít.

„Teljes mértékben elégedett vagyok a Jobbfólia szolgáltatásával. Ha egy 10-es skálán kellene pontoznám a munkájukat, akkor 100-ast adnék. A közelben építkező családnak már említettem is, hogy ha igazán jó fűtést akarnak egy jó cégtől, akkor mindenképpen a Jobbfóliát válasszák” – mondta el nekünk végül Attila.

Amennyiben Ön is fűtést szeretne korszerűsíteni keressen minket bizalommal!

 

Pin It on Pinterest