Infrafűtés Blog

Újabb lehetőség a rezsimentes otthonra

2021 okt. 18. | Infrafűtés

2021. 10. 18-án kiírásra került a „NAPELEMES RENDSZEREK TÁMOGATÁSA” pályázat, amely vissza nem térítendő támogatást nyújt magyar családok számára Napelemek telepítésére és napelemes rendszerek elektrifikálására napelemes rendszerekkel kombinálva.

Miről szól a pályázat?

A pályázati felhívás lehetőséget nyújt az országos átlagot el nem érő jövedelmű, saját tulajdonú ingatlannal rendelkező magánszemélyek számára, hogy vissza nem térítendő támogatással lakóépületeiket megújuló energiaforrással lássák el, illetve energiahatékonysági korszerűsítést hajtsanak végre.

Ki pályázhat?

Nagykorú természetes személy, aki:

  • magyar adóazonosító jellel rendelkezik
  • beruházással érintett ingatlanban résztulajdonjoggal rendelkezik
  • a beruházással érintett ingatlanban állandó lakcímmel rendelkező személyek 2020. évi SZJA bevallás szerinti összevont jövedelmük egy főre jutó összege 0 és 4.850.000 Ft közé esik.
  • állandó lakcímet létesített a pályázat által érintett ingatlanban (ugyanazon magánszemély csak egy ingatlan vonatkozásában részesíthető támogatásban)
  • Nem pályázhat, akinek 60 napot meghaladó köztartozása áll fenn.

A pályázat elsődleges célja, hogy az otthonokat megújuló energiaforrással lássa el, így a legtöbb támogatás a Napelemrendszerek kiépítésére lesz kiosztva.

A Digital Home Kft. már több mint 8 éve a megújuló energiaforrások mellett teszi le a voksot, és ennek köszönhető az is, hogy a Jobbfólia infrafólia fűtési megoldást visszük el a magyar otthonokba, amely 100%-osan elektromossággal működik.

Az infra fólia telepítését évek óta ajánlunk napelemmel párosítva, és ez a pályázat remek lehetőséget ad az ügyfeleink számára, hogy otthonukat teljesen rezsimentesé tegyék.

Amennyiben érdekli Önt a Napelemmel párosított infrafólia fűtési megoldás, jelentkezzen ingyenes fűtéstervezésünkre és tájékozatjuk a pályázathoz köthető ajánlatainkról.

 

Pin It on Pinterest