Infrafűtés Blog

Van egy álmom

2022 dec. 19. | Infrafűtés

Van egy álmom, egy jobb világot létre hozni, ezért is van ez a környezetbarát fűtés technológia.

A Jobbfólia, amivel környezet tudatos és újra hasznosított anyagokból előállított központi fűtést jutatunk el minden felhasználónknak. A célunk sokkal tudatosabb és környezetbarát fűtés, és ezzel egy jobb világ létrehozása.

Ismét közeleg a tél, hamarosan beköszönt az igazán kemény és hideg időszak, a legtöbb cégnél sajnos az áremelkedés miatt és a szakmunkások kivándorlása miatt nagyon nehéz már szakembert találni, de nálunk a jobb fóliánál, még nem késő, adott esetben akár pár nap alatt, maximum egy két hét alatt meleg lesz az otthonban és elkészülhet a fűtés.

Azáltal, hogy egy olyan technológiáról van szó, ami szinte az ingatlanon belül bárhova telepíthető, nagyon könnyen és gyorsan tudjuk telepíteni. Beszélhetünk akár padló-mennyezet, vagy falfűtésről is. Az ezzel a technológiával kialakított rendszer egyszerűen és gyorsan elkészíthető, illetve kifejezetten gazdaságos.

Az infrafűtés további előnye, hogy bármilyen burkolattal használható.

Telepíthető akár a falba, az álmennyezet fölé vagy a padlózatba. Mindegy, hogy parketta, szőnyeg, járólap vagy kőburkolat fedi a padlót, ez a fűtés akkor is a maximumot fogja nyújtani.

Míg bármelyik másik fűtési technológia kialakítása rendkívül időigényes lehet, és akár hetekig is eltarthat a radiátorok, vagy a fűtési csövek kialakítása miatt, addig a JOBBFÓLIA telepítése 1-2 nap alatt megoldható egy 100 m2-es ingatlan esetén.

A beruházási költség ezáltal alacsonyabb, hiszen nem kell a szakembereket hetekig fizetni.

Javaslom önnek is keressen fel bennünket. Kérje segítségünket telefonon (+36 70 276 7343) vagy töltse ki a díjmentes fűtéstervezőt!

 

Pin It on Pinterest