Infrafűtés Blog

Fűtőfólia telepítési lehetőségek, padló felbontása nélkül – Fal/Mennyezet fűtés

2022 aug. 22. | Infrafűtés

Fűtőfóliánk azon túl, hogy feltölti az érintett felületet, a padlót, a mennyezetet vagy a falat, egyenletesen sugároz az egész rendszerben. A levegő minimális energiaveszteség mellett melegszik fel, közben a padló vagy a fal képes tárolni az energiát. Így válik az infrafűtés különösen gazdaságossá.
Fűtőfólia telepítési lehetőségek, padló felbontása nélkül

Mi történik akkor, ha már a meglévő padlóburkolatunk alá szeretnénk a fűtőfóliát?

Az esetek többségében padlófűtésként kivitelezzük a fűtőfóliát, ugyanis, ha Ön sem szeretne nagy átalakításokat eszközölni, a fólia 0.338 mm vékony, így gyakorlatilag bárhol elfér és laminált vagy vinyl esetében 5mm-el emeli csak meg padló magasságát.
Amennyiben több cm is elfér gyakorlatilag bármilyen burkolati elemet használhatunk.

Bármilyen, a belsőépítészetben alkalmazandó burkolat alá biztonságosan és gyorsan, szerkezetszintű visszabontás nélkül telepíthető a padlófűtés új generációjának számító Jobbfólia, azonban a megfelelő rétegrendre oda kell figyelni.

Akár 1 nap alatt telepíteni tudjuk, különösebb gépészeti kialakítás, vagy átalakítás nélkül.
A padlófűtés egyedi működése miatt nincs szálló por, így sokkal egészségesebbnek is mondható, mint a tradicionális fűtési rendszerek.

Fűtőfólia telepítési lehetőségek, padló felbontása nélkül

Milyen fajta burkolatok alá lehet betelepíteni?

  • LAMINÁLT PARKETTA
  • SZŐNYEGPADLÓ
  • HIDEGBURKOLAT

Különböző burkolatok különböző hőtani tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért mindenképpen fontos, hogy a rétegrend is az egyedi kívánalmak szerint kerüljön kialakításra.

Hogy miért is éri meg, hogy váltsunk és korszerűsítsünk?

Az infrafűtésünk magas színvonalú komfortos mennyezet – padlófűtést biztosít nem csak a lakásban, házban, vagy a lakóhelyiségben, hanem szállodában, étteremben, kávéházban üzletközpontban vagy irodaépületben, kávéházban, hétvégi házban, sportlétesítményben, mezőgazdasági építményben és minden olyan helyen, ahol szükség van melegre. Pozitív hatással bír az emberi szervezetre. Gazdaságosság, alacsony beruházási költség, akár nulla Ft-os rezsi szám. Szerteágazó felhasználási lehetőségeik: padlófűtés, mennyezet fűtés, falfűtés kiegészítőfűtés.

Ha szeretné tudni hogy milyen további előnyökkel jár a Jobbfólia fűtőfólia olvassa el a https://jobbfolia.hu/kerdesek-es-valaszok-az-infra-foliarol/ cikkünket is.

 

Pin It on Pinterest